Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrót postaci.

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wykorzystałem 3 żetony zwrotu jako nie doświadczony gracz. Tera chciałbym zwrócić postać , której nie chce w swoim zestawie. Postac kupilem w promocji za 395 rp. Jak prawidlowo napisac do supportu by zwrocili mi rp. Hm?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Choćby nie wiadomo co się stało NIE ma możliwości, abyś zwrócił kolejną postać. Co byś nie napisał nie zrobią tego, mają to w polityce swojej a to co tam jest jest niepodważalne nawet przez nich. Ta polityka jest z siedziby RIOT w Californi dlatego nawet jakby chcieli to nie mają możliwości.

Wiem bo gadałem z suppem

Opublikowano

Nie ma opcji

Moze, ale powtarzam moze dadza nam na koniec s3, 3 kolejne zwroty postaci

Nie ma opcji

Moze, ale powtarzam moze dadza nam na koniec s3, 3 kolejne zwroty postaci, ale sa to tylko domysly :-(

Opublikowano

Dokładnie nie wiadomo,, ale na pewno w następnym roku (chyba). Tak może w lutym, może wcześniej lub później.

Opublikowano

ile trwaja takie sezony? i kiedy kończy się ten 3 sezon?

Każdy sezon trwa mniej więcej rok i kilka miesięcy. Daty zakończenia s3 nikt nie zna, jednak można przypuszczać, że zakończy się na przełomie października a listopada tego roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...