Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile macie fps w Minecraft ?

xxXSekuXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko nudziło mi się i wpadłem na pomysł aby napisać temat ile macie fps :D

Chwalcie się ;p

Ok ja mialem około 5607 na 1280x720

oczywiście jak gram normalnie to mam mniej ale tyle miałem raz najwięcej mój sprzęt

http://img69.imageshack.us/img69/7484/9i2y.png

jak ktoś nie wieży ss

post-389112-0-60874600-1377528670_thumb.png

FILMIK!

USUWAM BO WAM NIE PASUJE

W TYM TEMACIE MACIE PISAĆ TYLKO ILE MACIE FPS A NIE CO O TYM MYŚLICIE

zpot.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łał naprawdę super że masz tyle FPS. Od dzisiaj mój podgląd na świat się zmienił. Dziękuję za ten temat. Nara. Idę się pochwalić kolegom moim zenchantowanym mieczem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Admin Cienia
Opublikowano

I co to ci dało? Ten twój nagrany film chodzi jakby miał 30fps max.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

I co to ci dało? Ten twój nagrany film chodzi jakby miał 30fps max.

Youtube zmienia na 30 fps a film mial 60 fps

ale film mial na celu pokazać ile mam fps

zpot.png

Opublikowano

Chcesz tylko wymusić like pod tym swoim filmem ;f, pewnie jakiś mod.

Nie chce..

mogę usunąć film z mpc jak ci przeszkadza i nie żaden mod

TEMAT JEST DO PISANIA SWOICH OSIĄGÓW ZA KAŻDY KOMENTARZ NIE WNOSZĄCY NIC DO TEMATU REPORT

Też umiem resolution na najmniejszą, wyłączyć wszystko z grafiki, i mieć 10k...

Po pierwsze report za spam po 2 jesteś ślepy ? 1280x720 zdjęcie i był film w hd i było 4500fps na filmie nagrywane

zpot.png

Opublikowano

Nikt ci nie uwierzy że masz tyle FPS, Nawet Titan + jakiś najmocniejszy i7 nie dałby rady 1k a co dopiero 5k :P Albo mod albo photoshop, poza tym większość monitorów wyświetla max. 60fps, a ludzkie około nie widzi więcej niż 500. ;)

@Topic

Ogólnie to zależy od ustawień grafiki, na normal, multicore , fast dochodzi do ok. 130-140, Lecz na tiny bez animacji, fast , smooth oraz wszystko na minimum to czasami nawet 450, lecz to nie ma znaczenia, zawsze gram na 60 gdyż nie ma sensu dawać więcej, ze względu np. na monitor który da radę wyświetlić 60.

Opublikowano

Nikt ci nie uwierzy że masz tyle FPS, Nawet Titan + jakiś najmocniejszy i7 nie dałby rady 1k a co dopiero 5k :P Albo mod albo photoshop, poza tym większość monitorów wyświetla max. 60fps, a ludzkie około nie widzi więcej niż 500. ;)

@Topic

Ogólnie to zależy od ustawień grafiki, na normal, multicore , fast dochodzi do ok. 130-140, Lecz na tiny bez animacji, fast , smooth oraz wszystko na minimum to czasami nawet 450, lecz to nie ma znaczenia, zawsze gram na 60 gdyż nie ma sensu dawać więcej, ze względu np. na monitor który da radę wyświetlić 60.

Film

http://www.youtube.com/watch?v=ahllnGpkHcI

nie możliwe ?

zpot.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...