Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cała prawda o Revential

masmad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro dla Administracji ban za nic hah szczerze? weźcie sobie ten hajs i wsadźcie se go w ... pier**** was i cały wasz server... dość że o odzyskanie EQ i ZM trzeba bylo walczyć tydzień albo i więcej to jeszcze teraz ban... poprostu to jest chore... jak dla mnie porażka banda dzieci zarabia na IS a jak ktoś chce coś sprzedać od razu ban hahahahha. ciekawe czy wasi dobrzy gracze ktorzy wydali powiedzmy po 200zl+ na is jak bedą konczyć gre to nie będą chcieć sprzedać... trzeba było napisac w prezentacji ,,Serwer pod IS" pety wam damy nawet na 1lvl ale do IS..

P.S. nie doczekałem odzyskania EQ. napisałem że sprzedam yangi ale ze jesli cea mnie zadowoli chyba to logiczne ze za 500kk tu nikt nie da 60zl.... ludzie paranoja.

Oczywiście admini UB nie dadzą bo po co? myślą że każdy żeby się odkuć wyda na IS... tyle botów goni po m1/m2 i innych mapkach ale po co tym się zajmować? przecież na nich nie zarobimy a jak ktoś kupi coś od gracza to oczywiście nie dostaniecie tych paru zł dla siebie...

(pewnie zaraz usuną i zamkną ten temat, no ale cóż prawda

boli..)

Dla nowych graczy, nie polecam servera bez IS nie zarobicie na serwerze ale jesli choćby w żartach napiszecie o sprzedaży za PLN odrazu PERM... sad.png i to ma być Administracja?0 pomocy i wyrozumiałości z ich strony

dodam żeby nie dawali mi blokady na forum chce zobaczyć co ludzie na to powiedzą.. wink.png

Servera odradzam.. z pozdrowieniami dla graczy którzy tam zostali miejcie się na baczności 1 slowo i ban leci na stale...

Opublikowano

Cała Prawda ale nie ma jakiś dowodów ss/filmików.

Zgodzę się z IS pd 30zł porażka na globalu 23zł kosztuje.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

A wiecie co jest najlepsze? To, że Harper jest w topce = dziewczynka Endiego, gdize ona na hardzie 50lvla nigdy nie wbiła, pszypadek? W dodatku archer i ma mniej przegranego czasu od WPków z topki ;> Kazdy sobie wnioski moze wyciagnac, pozdrawiam.

Opublikowano

Administracja pomaga znajomym a innym utrudnia gre...

rozpowszechniajcie to, niech wasi koledzy nie tracą pieniędzy które i tak im zabiorą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...