Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]obsluga sms bez nr konta na dotpayu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar obsluge kodow sms zrobic na dotpayu.

Nie posiadam konta w banku poniewaz nie pracuje i nie jest mi potrzebne narazie, a na dotpayu jest potrzebne konto bankowe.

I teraz mam takie pytanie:

Czy jezeli w czasie rejestracji podam zmyslony numer konta do wplat i ludzie beda wysylac smsy na moje konto dotpay to bede mogl zmienic numer konta na ktore bede chcial przelac pieniadze?

Opisze w punktach dokladniej :D o co mi chodzi :

Zakladam konto na dotpayu ze zmyslonym kontem bankowym (poniewaz nie mam jeszcze konta w banku).

Wlaczam usugi sms.

Gracze wysylaja sms po sm.

Widze ze uzbierala sie zadawalajaca mnie suma.

Ide zrobic konto do banku.

Wpisuje poprawny nr na dotpayu (edytuje stary numer).

Wyplacam pieniadze na poprawne konto.

Czy mozna tak zrobic?

Opublikowano

Wiem, że moja odpowiedź Cię nie zadowoli, ale powiem Ci, ze jeśli serwer będzie dedykowany itp to lepiej od początku mieć konto bo zadowalająca Cię suma uzbiera się szybciej niż myślisz :)

Poza tym - wątpie czy dotpay zezwoli na takie coś. Bo gdzieś się im te pieniądze jakby muszą zbierać :)

ex

Opublikowano

ja sadze ze dotpay itp maja umowy z operatorami telefonicznymi i ta kasa jest przechowywana na kontach operatorow i jest przelewana na podstawie tych umow/ logow sms co jakis okreslony czas na konto dotpay a na koncu dopiero na konto klienta

@edit

pytanie dla korzystających z dotpay:

czy mozna zmienic nr konta w profilu na dotpay?

Opublikowano

ponawiam pytanie:

Czy numer konta jest wazny w czasie rejestracji czy dopiero w czasie przelewu (wyplaty z dotpay na moje konto) ?

Czy mozna zmienic numer konta po zarejestrowaniu sie na dotpay?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...