Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Reflinker + Nabijacz wyswietleń

Frohser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Udostępniam dobrego bota, który nabija każde wyświetlenie filmu na YouTube z innego proxy.

20101227143346.jpg

Osobiście polecam nie łapac sie odrazu na 1000 lub wiecej wyswietleń, tylko stopniowo po 200-300 bo mogą wam zamrozić wyświetlanie. Delay możecie zostawić jak jest. (co 10-20 sek odswieży)

Tak to działa:

20101227143854.jpg

Listę proxy mozna samemu ściagnać z serwisu np: proxiak.pl lub samemu utworzyc plik proxy.txt i skopiowac tam proxy.

Download:

XXX

Skan:

Zródło:

XXX

Tak wiem, wykryło tego syfu troche ale wszystko działa ok - sam sobie nabiłem ponad 2000 wyswietlen :)

Sciagasz na własne ryzyko - zrobiony w AutoIt.

Opublikowano

Siemka!

Udostępniam dobrego bota, który nabija każde wyświetlenie filmu na YouTube z innego proxy.

20101227143346.jpg

Osobiście polecam nie łapac sie odrazu na 1000 lub wiecej wyswietleń, tylko stopniowo po 200-300 bo mogą wam zamrozić wyświetlanie. Delay możecie zostawić jak jest. (co 10-20 sek odswieży)

Tak to działa:

20101227143854.jpg

Listę proxy mozna samemu ściagnać z serwisu np: proxiak.pl lub samemu utworzyc plik proxy.txt i skopiowac tam proxy.

Download:

Skan:

Tak wiem, wykryło tego syfu troche ale wszystko działa ok - sam sobie nabiłem ponad 2000 wyswietlen :)

Sciagasz na własne ryzyko - zrobiony w AutoIt.

Skoro nie twój i zawirusowany to podałbyś też źródło.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...