Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Payday 2

maniak331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Napisałem ten temat tutaj ponieważ nie ma tu forum o PayDay 2.

Otóż mam problem z grą PayDay 2 chodzi tu o tzw "Mouse lag" nie wiem czy ktoś słyszał o tym lub miał z tym styczność ale moje pytanie brzmi tak:

Wie ktoś jak naprawić lub zapobiec w jakiś inny sposób tym właśnie lagom? chodzi głównie o to że myszka reaguje z opóźnieniem i tak samo mam z chodzeniem

Więc jeśli jest ktoś kto wie jak to naprawić to prosze o pomoc.

Z góry dzięki.

Mój sprzęt:

post-980054-0-27040600-1377524012.png

Opublikowano

Długo tam masz?

Powyłączaj zbędne procesy na czas gry, zwiększ priorytet dla procesu odpowiedzialnego za grę w Menedżerze Zadań.

Opublikowano

Długo tam masz?

Powyłączaj zbędne procesy na czas gry, zwiększ priorytet dla procesu odpowiedzialnego za grę w Menedżerze Zadań.

Nie pomogło :/

Czym dłużej szukam pomocy tym bardziej wydaje mi sie że nie idzie tego naprawić :/

POMOCY !

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem, chyba chodzi o grafikę bo czytałem gdzieś że jak masz grafikę z Intela (Intel HD Grafic) to nie odpalisz PayDay 2 , a jak sie już uda to będą takie lagi, ja mam tą grafikę i mi działa tak jak tobie (7 FPS)

Jeśli masz tą grafikę to te lagi zmniejszy zwykła aktualizacja sterownika karty graficznej. ja to zrobiłem i wcześniej miałem 7 FPS teraz mam 13. i da się jakoś grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...