Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shaco 3150 promocja?!

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio zauważyłem u znajomego w opisie shaco x/3150 zdziwiłem się bo wcześniej kosztował 4800 to jest promocja/ czy na stale tak będzie?

A może zawsze tak było ale coś mi się pomyliło?

Opublikowano

Nawet się nie zapowiada żeby cena spadła do 1350. Zawsze 3150.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Shaco kiedyś kosztował 4800, sam za tyle go kupiłem. Jeśli dobrze pamiętam to pod koniec drugiego sezonu obniżono jego cenę do 3150.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

nie chcę powtarzać przedmówców, ale jest tak jak mówią - zawsze kosztował 3150, nigy więcej, nigdy mniej. Nie prędko jego cena zostanie obniżona. Następni w kolejce do obniżki cen po release kolejnych bohaterów są Xerath i Graves (najprawdopodobniej to będą ci championi).

Opublikowano

Shaco zawsze kosztował 3150 przecież. Jak wychodzi nowa postać to bohater który kosztuje 6300 ten ostatni wydany spadnie jego cena do 4800 tak samo było w przypadku Riven jak wyszedł Lucian ;)

Opublikowano

Musiałeś dawno nie grać, albo po prostu nie zwracałeś dokładnie uwagi na jego cenę, shaco od dawna kosztuje 3150.

Opublikowano

Shaco kiedyś kosztował 4800, sam za tyle go kupiłem. Jeśli dobrze pamiętam to pod koniec drugiego sezonu obniżono jego cenę do 3150.

Pod koniec? odkąd pamiętam (pierwsza połowa 2 sezonu ) zawsze był za 3150

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...