Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Full crit chance rune page

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ci da kryt jak nie masz DMG? im więcej dmg tym większy kryt wbijesz . Zrób full AD runy i kup tą rekawice :D to jest kosa

Opublikowano

Aktualne mam: 3 quint AD, 9 mark AD, 9 seal Armor, 9 glyph M.Resist. Mam jeszcze 3-ci rune page, chciałem właśnie go jakoś złożyć na Tryndamera i Gangplanka i właśnie naszedł mnie taki szalony pomysł. Jak mogę wykorzystać ten 3-ci rune page?, bo jednego mam na AD, a drugiego na AP (3 quint AP, 9 mark armor pene, 9 seal armor, 9 glyph AP).

Opublikowano

Full crit chance runy są słabe wg. mnie. Kupując je zaniedbujesz bonusy, których postać realnie potrzebuje - survi i dmg. Do tego mając je, twoje early opiera sie na lucky-critach, a jeśli kryt nie wejdzie to grasz tak jakby bez run.

Aktualne mam: 3 quint AD, 9 mark AD, 9 seal Armor, 9 glyph M.Resist. Mam jeszcze 3-ci rune page, chciałem właśnie go jakoś złożyć na Tryndamera i Gangplanka i właśnie naszedł mnie taki szalony pomysł. Jak mogę wykorzystać ten 3-ci rune page?, bo jednego mam na AD, a drugiego na AP (3 quint AP, 9 mark armor pene, 9 seal armor, 9 glyph AP).

Ten 3-ci rune page polecam zrobić na ADC - pakujesz tam to, co w stronie dla AD tylko Quinty bierzesz z lifestealem zamiast AD.

Opublikowano

Mam 3 pomysły:
-Support, na gp10 ( gold per 10 )
-Jungle, takie jak AD/AP tylko, że quinty pod MS - to w sumie nie tylko na jungle tylko na rozne postacie ( singed, ryze i inne rozne )
-ADC, takie jak AD tylko, że quinty pod Life steal

Opublikowano

ja tam dla beki zrobilem prawie full, nie oplaca sie robic zoltych i niebieskich na kryta lepiej zostawic armor + mrs flat/mrs per level

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

A czy oplaca sie kupowac runy na obrazenia od krytow?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...