Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LG l5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefonu chciałbym używać do gier, yt i ogólnie do rozrywki. I właśnie mam tutaj pytanie czy lg l5 będzie dobry? A może jest jakiś inny, lepszy, w tej samej półce cenowej, czyli ok. 600 zł? Telefon musi posiadać androida w wersji 4+

Opublikowano

No to ja w tej cenie polece Nokie Lunie 520.

Sam ją posiadam i do gier jak i rozgrywki spisuje się bardzo dobrze.

Nie laguje , mozna pograć w fajne gry , ma 4 cale.

Jest na WP8.

Opublikowano

Mam aktualnie LG L5 i nie nadaje się do niczego. Słaby sprzęt, rozdzielczość ekranu beznadziejna i tylko 256k kolorów, o grach możesz zapomnieć. GPS'es nie działa poprawnie (prawie nie łapie zasięgu), w telefonie brak flash player'a.

W tej cenie zdecydowanie Xperia J/U.

Opublikowano

Mam aktualnie LG L5 i nie nadaje się do niczego. Słaby sprzęt, rozdzielczość ekranu beznadziejna i tylko 256k kolorów, o grach możesz zapomnieć. GPS'es nie działa poprawnie (prawie nie łapie zasięgu), w telefonie brak flash player'a.

W tej cenie zdecydowanie Xperia J/U.

Więc J, radzi sobie z takimi grami typu nfs mw?

Opublikowano

Więc J, radzi sobie z takimi grami typu nfs mw?

Neo V, Xperia J - nie jestem pewien jak radzą sobie z grami 3D

Xperia U - na pewno sobie poradzi z 3D, ma grafike z silnika Bravia Engine a nie stary układ Adreno 205 (ktory maja wyzej wymienione modele). Do tego bardzo duża rozdziałka jak na taki wyswietlacz mały, + 2 rdzenie procek po 1GHz.

Opublikowano

Neo V, Xperia J - nie jestem pewien jak radzą sobie z grami 3D

Xperia U - na pewno sobie poradzi z 3D, ma grafike z silnika Bravia Engine a nie stary układ Adreno 205 (ktory maja wyzej wymienione modele). Do tego bardzo duża rozdziałka jak na taki wyswietlacz mały, + 2 rdzenie procek po 1GHz.

Mój kolega ma xperie u i nie zabardzo mi się podoba. Może jest jakiś inny może z htc? Albo sg ace 2?

Opublikowano

Jeżeli ma być L5 to drugiej generacji jak już. Szukaj czegoś w stylu Samsunga Galaxy Ace2, HTC Desire X. Nie bierz Xperii J, strasznie się tnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...