Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSP Go vs PSP 3004

Bartkiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem wygodniej jest na zwykłej, Jest też dużo tańsza ;) Raz grałem na PSP Go i nie spodobało mi się za bardzo.

Opublikowano

Witam

Osobiście posiadam konsole PlayStation Portable 3004, nie miałem z nią żadnych problemów do tej pory, jedynie zużyło mi się wejście na ładowarkę przez co mam problemy z ładowaniem, pozostało mi ładowanie przez USB a gwarancja się skończyła, zapewne to się stało przez złe użytkowaniu, w końcu podróżowała ta konsola ze mną po angli i tak dalej :D

Jest strasznie wygodna, bateria dość wytrzymała, nie zużyła się tak po latach, gry chodzą normalnie, mam przerobionego fast recovery czy coś takiego, polecam.

Czasami się zacina i resetuje całkowicie ale to nie przeszkadza.

Co do PSP Go, główna dla mnie wada to wygoda, źle mi się nią operowało i trzymało, raczej nie jest lepsza a droższa na pewno :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a ja dla odmiany posiadam PSP GO i sobie je chwale, jak ktos twierdzi ze gry trzeba kupowac na necie to widac ze nie trzymal PSP GO nawet w reku a opiera sie o bzdury z neta... Kazda gre mozna miec za free, wystarczy poszukac a wszystko sie znajdzie. Co do sterowania to trzeba miec lapy jak orangutan zeby sprawialo problem. Tyle w temacie ;) ja wole PSP GO poniewaz ma wszystko co miec powinno i do tego jest poreczniejsze ( spokojnie miesci sie w kieszeni ).

Opublikowano

jak ktos twierdzi ze gry trzeba kupowac na necie to widac ze nie trzymal PSP GO nawet w reku a opiera sie o bzdury z neta... Kazda gre mozna miec za free, wystarczy poszukac a wszystko sie znajdzie.

Mówisz tu o piractwie. Jeśli chodzi o legalne nabywanie gier na PSP GO to da się tylko przez sklep PS Store ;) I to jest największym minusem GO że nie można do niego kupić gier na płycie jak do zwykłego PSP. Co do zwalonego sterowania to chodziło mi o grzybka, który moim zdaniem jest położony w złym miejscu (tak trzymałem GO). Do tego PSP GO nie posiada wejścia na np. kamerę jak każde zwykłe PSP. Jedyny plus jest taki że jak złożysz GO to możesz go trzymać w kieszeni xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja posiadam PSP Go, wcześniej miałem PSP 2k

Szczerze mówiąc cieszę się że mam Go a nie Slim.

Jest mniejsze a sterowanie? pieprzycie głupoty. Kwestia przyzwyczajenia.

Większość przerabia PSP więc nie widzę problemu z UMD a jest mniejsze od slim :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam PSP 3004. Wygodnie się gra, nie ma z nią problemów itp. PSP GO nie miałem i nie grałem na niej więc się nie wypowiem na jej temat.

Opublikowano

nie opłaca sie konsol przeńośnych sam tego doświadczyłem kup se tableta albo smartfona.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

kup se tableta albo smartfona.

To jest najgłupsza rzecz jaką przeczytałem w internecie :D Srajfona do gier?? Serio? Po pierwsze na androida nie ma żadnych ciekawych gier. Po drugie te smartphony nie mają przycisków, a granie dotykiem to jest katorga. Po 3 taki dobry srajfon na którym odpalisz jakieś poważniejsze "gry" kosztuje 2 lub 3 razy więcej od takiego PSP ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...