Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin broswer battlelog

kubaka20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Mam problem z bf3 otóż kupiłem sobie wczoraj premium bf3, z 6 miesięcy temu zakupiłem bf3 limitowana edycja. Wszystko spoko, ale jak klikam dołącz do serwera, to wyskakuje komunikat żebym ściągnął i nagrał plugin broswer battlelog, jak sciagam z ich strony to po ściągnięciu i kliknieciu na ikone w celu zainstalownia pisze NSIS ERROR. Troche poszukalem po forach i znalazlem taką samą wersje, więc ściągnąłem z jego linku(ta sama wersja) i wszystko fajnie się ściągnęło,Klikam 2 razy na instalke, to sie zainstalowało, ale dalej jak klikam join to serwer, to pisze że nie jest zainstalowane, a w panelu sterowania w programach widze, że jest to zainstalowane.

Jakieś pomysły?

Z góry dziękuje za odpowiedzi:)

Opublikowano

Witam:) Mam problem z bf3 otóż kupiłem sobie wczoraj premium bf3, z 6 miesięcy temu zakupiłem bf3 limitowana edycja.

A przypadkiem kupując limitowaną edycję masz premium z podstawką to po co kupywałeś oddzielnie wydałeś kasę w błoto .

Pomogłem ? Daj LIKE

Opublikowano

Kupując limitowaną dostajesz TYLKO 1 DODATEK!(wiem bo kupiłem limitowaną)

Patrix nie wprowadzaj w błąd...

Uruchom przeglądarke w trybie administratora albo spróbuj na innej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...