Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Taktyki

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi troche brakuje takiego tematu w dziale lola. W tym temacie użytkowinicy pisali by swoje taktyki.Wydaje mi się że był by to fajny temat no i by pomógł graczom zaawansowanym jak i początkującym. Jeśli temat się podoba to proszę moda o przypięcie

@edit No to prosił bym moda o podpięcie i tak przy okazji dzięki kluczyk na pewno spróbuje

x

Opublikowano

Taktyki można przecież pisać w dziale poradniki. Możesz się więcej wypowiedzieć co znaczy według ciebie "taktyka" np. granie 2 top 1 jungle 2 mid 1 bot czy coś bo nie wiem :D

@down

jakoś nie bardzo mi się to widzi :D chyba, że jako poddział w poradniach xD

Opublikowano

Taktyki można przecież pisać w dziale poradniki. Możesz się więcej wypowiedzieć co znaczy według ciebie "taktyka" np. granie 2 top 1 jungle 2 mid 1 bot czy coś bo nie wiem :D

Coś takiego tylko że bardziej rozwinięte

x

Opublikowano

Taktyką moze byc rowniez np pewne ruchy w grze tzn. np wbita na blue przeciwnnego junglera czy reda na 2 lvlu i go zabicie. cos w tym stylu ale mozna sie tu tym podzielic, mi sie temat podoba.

Opublikowano

a ja nie będę robił dyskusji tylko napisze taktyke :P do tego comba będzie potrzebny tresh teemo oraz malzahar :D tresh wbija sie i ultuje po czym przyciąga wrogiego champa w jego ulta teemo na drodze przyciągania postawi grzybka lub parę grzybków jeżeli przeciwnik jeszcze wytrzymał to malzahar go ultuje i przy okazji reszta autoatakuję :D jest to taktyka polecana TYLKO na cele z bardzo dużą ilością hp :) combo to jest tak śmiercionośne że potrafi zepsuć nawet cho gat'a z 6 stackami robionego pod full tanka :)

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...