Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Shiro2

ZielonoMii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja :

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2-easy/

Strona:

www.shiro2.net

Server jest aktualnie off, na forum pisali wczoraj ze ddosy ( wieczorem działał) Ja własnie wczoraj zaczałem grać i Was też zapraszam, Ci co grali mogą się wypowiedzieć na temat servera :) Gra na nim ~2,5k ludzi ! :)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Jak Avaschi gra to znaczy że server do dupy. A tak wgle lajt. W tydzien 90 spokojnie ^^

Tsaaa xD Wbijaj na gg, gramy razem ; ]

@AW

Wie ktoś może za ile kupie bojowego +9 do mixu ? :D

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Ja tam pogrywam, jest całkiem fajnie - fajna atmosfera na serwerze, mili ludzie. Broń 65 lvl jest droga, przynajmniej na moją postać, a +9 kupić też nie jest łatwo - trzeba czekać aż serwer będzie włączony.

BTW: Nie "zaczołem" tylko "zacząłem" :)

24796627036485375495.png

Opublikowano

ja mam tam topowe EQ na sure :) max bony trytony srony kalesony i inne :) mogę sprzedać za symboliczną kwote :) PW truty mam i inne ;d

Opublikowano

Jest dużo Polskich serwerów lepszych od niemieckiego gówna

i niemcy ciagle ksują , 90-te levele wpadają na spoty i nie dają expić na BO :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

Dlaczego od razu gówna? To bardzo dopracowany serwer, ze strony administracji raczej profesjonalnie, więc nie ma powodu, żeby oceniać go źle.

Masz tam 8 channeli, więc nie możliwe jest żeby się nie dało expić. Ja tam polecam - jest sporo Polaków, więc można z kimś pogadać - poza tym, można spotkać tam graczy różnej narodowości i całkiem fajnie jest potestować swój angielski - w praktyce :).

24796627036485375495.png

Opublikowano

Dlaczego od razu gówna? To bardzo dopracowany serwer, ze strony administracji raczej profesjonalnie, więc nie ma powodu, żeby oceniać go źle.

Masz tam 8 channeli, więc nie możliwe jest żeby się nie dało expić. Ja tam polecam - jest sporo Polaków, więc można z kimś pogadać - poza tym, można spotkać tam graczy różnej narodowości i całkiem fajnie jest potestować swój angielski - w praktyce :).

angielski ?

tam hitlerowce po niemiecku szczekają

za dużo polaków nie na :( jak grałem 2tygodnie temu to było max 20

ogolnie chujofy ten serwer :D

(moje zdanie)

41196912334212939960.png

Opublikowano

No to taki serwer na którym bym zagrał takiego serwa polakom brakuje :) bym nic w nim nie zmienił jak by polacy go zrobili, ale ludzie chcą nowości i taki serwer w polsce upadnie szybko.

Opublikowano

angielski ?

tam hitlerowce po niemiecku szczekają

za dużo polaków nie na :( jak grałem 2tygodnie temu to było max 20

ogolnie chujofy ten serwer :D

(moje zdanie)

Gracze normalnie piszą po angielsku, itemy da się kojarzyć z polskimi, więc nawet nie potrzeba spolszczenia.

Polecam ;).

24796627036485375495.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Dawid3K. Nikt ci tego nie powie bo kazdy lubi co innego, musialbys sam wejsc i sprawdzic.

Ja po 2h sie przyzwyczailem i wiem co w jakim sklepie jest, znam nazwy i ba potrafie porozmawiac z niemcem normalnie, a w szkole miałem same 1,2,3 z niemca :D

To samo mam z angielskim ale juz nie bede trul glupot.

W kazdym razie ja polecam, wierzchowiec 100at lub 100def prawie na start, latwo z eq, z expem przyjemnie do 75, eq 3x15, hp/lud latwo zrobic/nazbierac, gorzej z 4x15 ale archerow za duzo nie ma :P

Opublikowano

podobnie jak UP tyle, że szamanka smok (jestem facetem, ale ze względu, że większość gra facetami biore szamanke bo tp i wygoda ;) )

SMOK wiek 19 PW

Jest jakieś spolszczenie do tego serwera ?

Nazwy ksiąg dają w dupe...

Jakby ktoś miał to bardzo proszę.

ps. działają jakieś cheaty na Shiro2 ?

Opublikowano

Shinsoo, zamierzam założyć gildię, jak ktoś chętny pisać na pw podam ts.

Wymagam mutacji, mam już 1 członka.

Opublikowano

podobnie jak UP tyle, że szamanka smok (jestem facetem, ale ze względu, że większość gra facetami biore szamanke bo tp i wygoda ;) )

SMOK wiek 19 PW

Jest jakieś spolszczenie do tego serwera ?

Nazwy ksiąg dają w dupe...

Jakby ktoś miał to bardzo proszę.

ps. działają jakieś cheaty na Shiro2 ?

Wrzuciłem sreverinfo do działu z downloadem cheatów:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...