Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc War Rock

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę tutaj i proszę o nie przenoszenie go do działu pomoc techniczna, ponieważ tam nikt nie raczy pomóc.Mam problem z warrockiem gdy chce włączyć pasek jest załadowany ale nie zmienia się na updater mimo, że robilem reinstala warrocka.Za pomoc będe wdzięczny

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ALe Ja robiłem reinstala warrocka przecież pisałem.Wcześniej jakoś działało nagle nie..Tak mam Siódemke ale wcześniej działał !

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ALe Ja robiłem reinstala warrocka przecież pisałem.Wcześniej jakoś działało nagle nie..Tak mam Siódemke ale wcześniej działał !

no to co ze pisales jesli grasz w wr to musisz miec antywirusa wylaczonego bo moze przy uptade jakies pliki blokuje

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

no to co ze pisales jesli grasz w wr to musisz miec antywirusa wylaczonego bo moze przy uptade jakies pliki blokuje

Nie posiadam antywrusa

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Otwóz plik version w głownym folderze WarRocka (notanikiem) i zmień każdą cyferkę na o 1 mniejszą. Czyli jeśli masz 19 to zmieniasz na 18 i tak dalej. To jest przykład. Ty będziesz miał inne ale zmieniasz każdą o 1. Następnie zapisujesz i uruchamiasz grę.

Opublikowano

Otwóz plik version w głownym folderze WarRocka (notanikiem) i zmień każdą cyferkę na o 1 mniejszą. Czyli jeśli masz 19 to zmieniasz na 18 i tak dalej. To jest przykład. Ty będziesz miał inne ale zmieniasz każdą o 1. Następnie zapisujesz i uruchamiasz grę.

nie działa dalej :((

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kliknij Prawym na WRLauncher.exe w folderze WR, przejdź do zakładki zgodność i zaznacz:
Uruchom ten program w trybie zgodności z : Windows XP (SP3).
Zastosuj, OK i uruchom jako administrator.

Opublikowano

Kliknij Prawym na WRLauncher.exe w folderze WR, przejdź do zakładki zgodność i zaznacz:

Uruchom ten program w trybie zgodności z : Windows XP (SP3).

Zastosuj, OK i uruchom jako administrator.

Mam jedynie rozwiąż problemy ze zgodnością, to mam wcisnac?

Zrobilem tak jak kazales dalej dupa ;/

21f0dgn.jpg

Opublikowano

A masz na tym pasku jakiś błąd typu cannot get a file version txt?
Zobacz to:

2.3 Uszkodzone pliki gry?

KOMUNIKAT:
Cannot get a File (etc..) - dalsza część zależy od uszkodzonego pliku.

Cytat

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 36
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

* x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.
Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

Zainstaluj i użyj programów takich jak ccleaner i odkurzacz, wyłącz wszystkie zbędne programy i aktywne procesy

Zainstaluj Net framework 3.5 i 4.0 oraz c++ 2008

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Już sobie poradziłem ale dzięki za pomoc :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Już sobie poradziłem ale dzięki za pomoc :)

Możesz zdradzić swój sposób na błąd, gdyż innym może się twa rada przydać :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Możesz zdradzić swój sposób na błąd, gdyż innym może się twa rada przydać :)

Powiem ci, że zmieniłem to co weed mi poradził i nie zadziałało.Wkurzony uruchomiłem ponownie lapka i zaczęło patchować :)

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...