Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko u mnie po pobraniu nowego patcha ecsro dalej jest off? Czy oni naprawdę znowu sobie jaja robią....

Nie nie tylko u ciebie u mnie tez jest off inne sa on a ecsro jest off

Opublikowano

no nie wiem czy naprawili, jak nie można było na oryginalnym cliencie stawiać stalla czy handlować przez trade itemkami tak dalej nie można, i wiele wiele innych. Ale serwer jest już online więc można wejść się przekonać, że nic nie poprawili (to tylko moja własna opinia).

Opublikowano

@up Jak byś umiał czytać i miał więcej niż 10 lat to byś zobaczył, że napisał "kopiowali", a nie "kupowali". -.-

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

O to dobrze :) Ja jeszce konta nie mam ale się "napaliłem" na ten serv i myśl że własnie przestał dzałać nie była by mila xD:)

Sry za sapm ale musiałem coś napisać xD

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Narzekamy bo jest na co , nie moge sprzedawac ani kupowac , czyli expic tez nie moge bo zapchalem juz storage i 4 chary. I co mi z tego ze server otwary ?

Ecsro jest off bo oczywiscie cos znowu testuja -.- i normalka ze musza zawsze nasz server wylaczac.

Opublikowano

I oczywiście nic nie powiedzą. Dadzą 2 pliki do ściągnięcia o tej samej wadze co wcześniej i wielka inspekcja która gówno dała. i będzie "dear users we added a new patch....."