Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pte już się skończyło?

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy PTE już się skończyło?

To była po prostu doskonała gra!

0 Pay2Win, wszystko równe...

Aż mam zamiar jakimś cudem utworzyć prywatny serwer do bfp4f z własnym launcherem i cenami. Tak powinien wyglądać BFP4F!

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Niestety pte sie zakończyło bo przetestowano już bronie, wyszły nowe bugi i rzeczy do poprawy. Teraz czekamy aż bronie z pte wejdą na oficjala.

Ja czekam na acw-r żeby założyć do niego nemeziske <3

@down tam jest na 100% magazynek łukowy, chyba że dodadzą w oficjanej wersji bębnowy

Opublikowano

Ja tam czekam, i mam nadzieję, że poprawią l86. Level 28 za chwilę będzie. Włożę do niego piranhe, nemesiske i precke i m145, i zobaczymy czego to warte. Trochę nierealne, że w magazynku łukowym mieści się 90 naboi... chyba, że tam jest bębnowy a ja źle zauważyłem.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

No bez przesady jakbyście wszystko chcieli za free oni też chyba muszą mieć zarobek trzeba to zrozumieć.

Czy myślisz,że jak byś postawił priva to wszystko za darmo byś utrzymał ? w tym i serwery ?

Druga sprawa to te płatności sms wcale nie są takie fajne jak myślicie,bo połowe 49% albo 50% (może i mniej zależy jakie mają wpłaty z sms) zabiera bank i reszte otrzymują oni.

Ta gra i tak nie jest droga,bo porównując do innych to nie ma co narzekać.

Nawet weźcie pod uwagę Aeria Games jakie są tam dla nas ceny z kosmosu.

Co do Pte to też nie wiadomo czy akurat jest napewno zamknięty czy będą tam jakieś poprawki.

Opublikowano

No bez przesady jakbyście wszystko chcieli za free oni też chyba muszą mieć zarobek trzeba to zrozumieć.

Czy myślisz,że jak byś postawił priva to wszystko za darmo byś utrzymał ? w tym i serwery ?

Druga sprawa to te płatności sms wcale nie są takie fajne jak myślicie,bo połowe 49% albo 50% (może i mniej zależy jakie mają wpłaty z sms) zabiera bank i reszte otrzymują oni.

Ta gra i tak nie jest droga,bo porównując do innych to nie ma co narzekać.

Nawet weźcie pod uwagę Aeria Games jakie są tam dla nas ceny z kosmosu.

Co do Pte to też nie wiadomo czy akurat jest napewno zamknięty czy będą tam jakieś poprawki.

Dokładnie, np taki Metin. Wydasz na niego 1000zł, a nadal nie masz wszystkiego. Wydasz na BFP4F 180zł (w sensie najdroższy za przelew) i masz wszystkie możliwe bronie na każdą klasę, dodatki i w dodatku MK3A1, lub 2x te tańsze, i masz 93r na 2 klasy (snajper i mechanik). 93r jest wspaniałe, testowałem go na pte. 40 w głowę na 20 metrów to dużo, a do tego walisz 3 kulki. Na bliski dla snajpera najlepszy pistolet.

Oni ze smsa dostają 60% wartości, reszta to dla pośrednika sms, podatek i takie tam.

25hmxok.png

Opublikowano

No nie powiem narazie np.dla medyka nie ma dobrego pakietu,bo po aktualnie wycofali,ale jak było na początku jak ja zaczynałem doładowałem sms-a za 25 zeta i kupiłem pakiet brutus co miałem mg36 dodatki dobre już w nim były i za reszte founds co mi zostało skusiło mnie na zakup zrzutu i miałem farta i m145 na zawsze.

I tak od 3lvl-a kosiłem przez długi długi czas nie wydając żadnej kasy i wbicie 24 lvl-a nie było to jakimś problemem lvl cały czas szedł jak oszalały.

Później akurat przytrafiło mi się,że mogłem ponownie załadować founds gdyż trzeba było wykorzystać kasę akurat nie moją :P bo by przepadła.

I tu już zakupowałem duperele ubrania,dodatki itp.

Do tego nie powiem bronie w daily draw też po wygrywałem za free na stałe jak: qjy-88,m249 saw,pkm.

Moja dalsza pozostałość founds z resztek jaka pozostała akurat kupiłem już wtedy Qbb nowa broń i akurat lvl już miałem nabity i kupiłem za śmieszne founds jakoś 1249k founds ze względu na nowe wyjście i promocje.

Dalej to co wygrałem w daily draw credyty czy dodatkowy XP to moment wbijało się lvl-e jak i credyty i wszystkie pozostałe bronie Oprócz fn-minipara,bo akurat tej broni tylko nie mam,a tak to mam wszystkie bronie kupione za kredyty da się da.

Jak wyliczałem by kupić samą gre bf3 wtedy kosztowało 50-60 zł + jeszcze dodatkowe premium lepsze bronie,sety ,mapy to też trzeba było nieźle zabulić za grę,że 150 zł odrazu leciało.

A niektóre gry są tak skonstruowane,że cały czas trzeba bulić kasą,albo będziesz zgorszony na maxa.

Nawet jak tu ktoś podał takiego metina wbicie ponad 65 lvl-a nie dość,że masakra exp idzie jak krew z nosa to poźniej bez wydawania kasy nie zwiększysz swojego lvl-a bo trzeba przepustki.A brać pvp trzeba być nieźle wybonowanym.

Tam ludzie już wydają po kilka tysięcy.Ja to takiego jednego znałem to 7tysięcy z wydał na taką głupiutką grę.Także tutaj nie ma co narzekać poza tym ,że gra potrzebuje aktualnien naprawy itp.

Opublikowano

Lol mi was, kto gra jeszcze w metina na plu? Na privach leci szybko exp.

Ja najmniej kasy wydałem na medyka. Tylko sms za 24 zl i brutus. Zwiadowca to 50 zł i szturm 40 zł. Ale teraz mam cel expienia do 21lvl, żeby kupić qbb.

Opublikowano

Lol mi was, kto gra jeszcze w metina na plu? Na privach leci szybko exp.

Ja najmniej kasy wydałem na medyka. Tylko sms za 24 zl i brutus. Zwiadowca to 50 zł i szturm 40 zł. Ale teraz mam cel expienia do 21lvl, żeby kupić qbb.

Ja gram jedynie w Forge of Empires na które nie wydaje kasy, oraz w bfp4f na którego miesięcznie 7zł/czasami 24zł.

25hmxok.png

Opublikowano

Szkoda, bo nie nacieszyłem się wszystkimi klasami, jedyny plus to potestowałem M145.

Gra faktycznie fascynująca, bo zamiast podziału na p2w i reszta każdy mógł uzbroić się w 93r i te same podstawowe L86 i ACW-R... chociaż nawet tu pojawili się cziterzy, bodaj Schinkenpower i [iGC]Stinkt i te ich P226.

Opublikowano

Ja w metina divine world. Sura bm 105 lvl.

Aha, na pte, jeszcze był cziter .Adam.(jakoś tak). Ogólnie było fajnie, ale tylko trzy serwery były i wieczorem były zapełnione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...