Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] skardzione konto

SintoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ktos mi okradl konto.

Wiem o tym koncie wszystko, ostatnie kupione PSC, skiny, postacie . Mam nawet screena z wbicia platyny 5, mam screena ze zrobienia swoich run do konca, mam doslownie praktycznie wszystko, skad bylo grane pierwszy raz itp Znam nawet CHYBA pierwsze haslo ALE NIE ZNAM PIERWSZEGO E-mAILA znam chyba 2-gi .

Czy jest mozliwosc, ze odzyskam to konto?

Opublikowano

Tak, riot zada Ci pytania typu : Jakie nicki mieli 5 Twoich pierwszych przyjaciół , jaka pierwsza postać / skin itp .

Opublikowano

Masz taką możliwość, musisz napisać do supporta i oni zadają Ci pytania o koncie, 5 przyjaciół, 5 1szych postaci, kiedy kupowałeś psc i za ile, jakie kwoty. Jeśli kupowałeś psc np. w Krakowie a Twoje IP również jest tam zarejestrowane to już działa na Twoją korzyść. Jeśli faktycznie to Twoje konto to masz 98% na odzyskanie

Opublikowano

Powiem tak, mieszkałem w poznaniu ale sie przeprowadzilem do bydgoszczy i mam inne IP .

Znam pierewsze kupione 4 skiny, i prawdopodobnie pierwsze swoje hasło. Znam nawet pierwsze logowanie z nowego adresu IP

Praktycznie wszystkie PSC były kupione w Bydgoszczy.

Opublikowano

Nie pamietam 5 nickow, pierwszej postaci , skiny moze cos tam bym wydłubał .

Nie musisz odpowiedzieć dobrze na wszystkie pytania.

Przeważnie musisz odpowiedzieć na najważniejsze, czyli jak zdobyłeś te konto, z jakiego IP te konto było robione, kiedy ostatni raz kupowałeś RP (może też być, z jakiego kodu/nr telefonu), kiedy straciłeś konto, czy ktoś miał passy do Twojego konta, data założenia (nie trzeba podawać dokładnie), etc.

279981407253602336505.png
Opublikowano

ok dziekuje.

ostatnie pytanie;

czy odzyskałbym konto posiadajac takie informacje jak ;

- prawdopodobnie pierwsze haslo

- Miejscowosc gdzie zalozylem konto

- Adres IP na ktorym bylo najwiecej grane

- Ostatni kupiony PSC za jaka kwote

- Screeny z gry / wbicia platyny 5

- Screeny z dostania pierwszego bana za obraze

- Pierwsze logowanie z nowego adresu IP

- Numer telefonu z jakiego pierwszy raz było kuowane RP

- 4 pierwsze kupione Skórki

- Ostatnie kupowane postacie/skórki

Opublikowano

Myślę, że tak. Jeszcze jakbyś miał kod tego psc którego dałeś na lola. Numer telefonu również jest bardzo ważny.

Opublikowano

Screeny dużo nie mają do własności konta, co do zakupu skórek, to zapytają o twoja pierwsza zakupioną skórke, nowy adres IP? Podasz adres osoby która Cie okradła... bez sens. Będziesz musiał podać IP na którym zaczynałeś grę, twój adres windowy + imie i nazwisko paypal'a z ktorego placiles za RP. Twoje informacje są mało przydatne w twoim wypadku. Jedynie nr. tel. pierwszego zakupy przez sms masz, reszta jest nie istotna.

A adres IP na którym zakładałeś konto i grałeś pierwszą rozgrywkę masz?

Opublikowano

Jest specjalny formularz na odzyskanie konta, który może Ci podać support albo sobie znajdziesz. Odpowiadasz na pytania i konto masz odzyskane. Nie ma żadnych pytań o 5 pierwszych przyjaciół, robią cie w chu*a ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Masz tutaj pytania, znalazłem coś

- Login,
- Imię przywoływacza,
- Datę utworzenia konta (jeśli nie pamiętasz dokładnej daty, podaj ją w przybliżeniu),
- Datę ostatniego dostępu do konta,
-
Adres e-mail na jaki zostało założone konto (jeśli nie pamiętasz, to
listę prawdopodobnych adresów e-mail na jakie mogło zostać założone
konto),
- Listę ewentualnych poprzednich przypisanych do konta adresów e-mail,
- Serwer na jakim znajduje się konto (EU/US),
- Nazwę oraz geolokalizację (region/miasto) dostawcy internetu na którego łączu było zakładane konto,
- Ostatni adres IP, z którego nastąpiło połączanie do gry (ta strona może okazać się pomocna w jego uzyskaniu:

http://www.whatismyip.com/

),
- Nazwę dostawcy internetu z którego były wykonywane ostatnie połączenia do gry,
- Listę oraz jak najbardziej dokładne daty zakupu poszczególnych bohaterów i skórek,
-
ID ewentualnych transakcji (jeśli dokonałeś zakupu RP) a także daty
poszczególnych zakupów RP, ich kwoty oraz formy płatności (numer
telefonu, z którego dokonałeś ewentualnych zakupów RP może także okazać
się niezwykle pomocny),
- Ewentualne daty oraz czasy blokad konta, a także powody tych blokad,
- Nowy adres e-mail, który ma przez nas zostać przypisany do konta (po udanej weryfikacji).

Opublikowano

Riot bardzo dzielnie pomaga graczą którym skradziono konta tak samo jak mi skradziono konto napisałem do nich podałem dane ip pc itp. i następnego dnia zresetowali mi hasło .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...