Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszę stronę od A - Z z Panelem Admina. TANIO!/ Write the page from A - Z of Admin Panel. CHEAP!

Bert_Jas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Polski:

Witam, napiszę pierwszym 5 osobom stronę internetową z Panelem Admina, rejestracja, logowanie itd. możecie pomyśleć coś jeszcze i zapytać poniżej :)

Strony sprzedam tanio, bo brakuje mi troszkę na BMX'a , bo mi sie rama złamała, pod czas gdy ja przez to miałem wstrząs mózgu xD

Strony w cenie 100 zł - 250 zł
ew. taniej, zależy co będę musiał napisać :)

Portfolio zaraz dodam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
English:

Hello, write the first five persons website with Admin Panel, registration, login, etc. You can think of something else and ask below :)

Websites for sale cheap, because I lack a little on BMX and because I broke the frame , at a time when I was by what I had concussion xD

Websites in the price of 25 euro - 62 euro
possibly cheaper, depends on what I have to write :)

Portfolio will add soon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...