Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacinka BF3

h0w !?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz. Ostatnio nawet na małej rozdzielczości (wcześniej grałem na duuuużej) i małych wymaganiach (to samo - na dużych) BF 3 mi sie strasznie pierdzieli. A to zacznie mnie klatkować, a to normalnie gram. Cóż - myślałem, dam rade, ale to co się dzieje od kilku dni to już ostre przegięcie. Nie dośc, że mi klatkuje często, mapa to sie wczytuje jak nie wiem, instalacja antywirusa to jeszcze po 15/20 minutach gry BF3 crashuje (zacina się dźwięk, komp....) z całym komputerem. HELP!!

Opublikowano

Przeskanuj dokładnie komputer malwarebytes anti-malware, pobierz ccleaner, zrób defragmentacje dysku i podaj temperatury podzespołów podczas włączonej i wyłączonej gry

Opublikowano

Przeskanuj dokładnie komputer malwarebytes anti-malware, pobierz ccleaner, zrób defragmentacje dysku i podaj temperatury podzespołów podczas włączonej i wyłączonej gry

To się dzieje gdy gram w gry z PB(punkbuster'em) Mam najnowszą wersje, pobrałem także najnowsze sterowniki. Obecnie nie ma mnie w domu, gdzieś o 20 będę takżę się odezwe. :)

Opublikowano

Dzięki za pomoc, ale wystarczyło tylko zaktualizować sterowniki :) Mógłbyś mi pomóc jeszcze z wyskakującym błędem?

Gra odłączony: zostałeś wyrzucony przez PunkBuster. Podana powód: PunkBuster kopnął gracza FruGo80 "(na 0 minut) ...Ograniczenie: Błąd komunikacji usługi: PnkBstrA.exe

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować Punk Bustera.

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...