Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oddany Kapłan i nowa rasa

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chce zacząć grę oddanym kapłanem macie jaki dobry build ? 2 pytanie ile na pln kosztuje Księżycowy elf ?

Opublikowano

normalnie 150$ co daje około 470pln, lecz jest przecena i masz za 59.99 co daje jakieś 190-200 pln.....

A co do Cleric'a nie wiem :D na forum jest sporo TuT'ów wystarczy poszukać

Bez-nazwy_nwhsxpa.jpg

Opublikowano

Polecam ten build :

q7zh.jpg

Osiągnięcia

ldel.jpg

Jakich skili używać ?

Moce używane w PvE:

Nieograniczona - Święty Płomień, Pieczęć Astralna
Spotkanie - Słoneczny Wybuch, Leczące Słowo, Astralna Tarcza
Dzienne - Płomienny Cios, Święta Ziemia
Cecha klasowa - Wiedza Uzdrowiciela, Jasnowidzenie
Moce używane w PvP:
Spotkanie - Onieśmielające Światło, Leczące Słowo, Astralna Tarcza
Dzienne - Boski Pancerz, Młot Losu
Cecha klasowa - Jasnowidzenie, Przerażający wgląd

xD 

Opublikowano

Polecam ten build :

q7zh.jpg

Osiągnięcia

ldel.jpg

Jakich skili używać ?

Moce używane w PvE:

Spotkanie - Słoneczny Wybuch, Leczące Słowo, Astralna Tarcza
Dzienne - Płomienny Cios, Święta Ziemia
Cecha klasowa - Wiedza Uzdrowiciela, Jasnowidzenie
Moce używane w PvP:
Spotkanie - Onieśmielające Światło, Leczące Słowo, Astralna Tarcza
Dzienne - Boski Pancerz, Młot Losu
Cecha klasowa - Jasnowidzenie, Przerażający wgląd

Dobry build ale skille mi się nie podobają . ;< Piętno słońca to podstawowa rzecz do pvp . ;)

normalnie 150$ co daje około 470pln, lecz jest przecena i masz za 59.99 co daje jakieś 190-200 pln.....

A co do Cleric'a nie wiem :D na forum jest sporo TuT'ów wystarczy poszukać

Dobra nie pojebało mnie żeby dać 200 zł na grę . Moim zdaniem powinny być ceny dla polskich graczy i innych . Bo ile może taki przeciętny Polak zarobić ? nic . A np Anglik sobie może pozwolić lub ktoś z Ameryki dla nich ok . 60 $ to jak dla na 60 zł . To ja dziękuje za taki przelicznik . Pozdrawiam ;)

A jaka cena tak w przeliczeniu na zł by była ? I jak kupić sobie ZEN nie posiadając konta w banku ?

Nie spam mi tu jakimiś gównianymi pytaniami . Zostałeś zgłoszony dlatego że ja pytam a odpowiedzi nie dostałem od ciebie tylko jakiś spam . Dziękuje do widzenia .

Opublikowano

Dobry build ale skille mi się nie podobają . ;< Piętno słońca to podstawowa rzecz do pvp . ;)

Dobra nie pojebało mnie żeby dać 200 zł na grę . Moim zdaniem powinny być ceny dla polskich graczy i innych . Bo ile może taki przeciętny Polak zarobić ? nic . A np Anglik sobie może pozwolić lub ktoś z Ameryki dla nich ok . 60 $ to jak dla na 60 zł . To ja dziękuje za taki przelicznik . Pozdrawiam ;)

Gdzieś to już słyszałem ;).

Jeżeli nie pasują Ci skile, to ustaw według własnych uznań.

xD 

Opublikowano

Ja korzystam z tego xxx

Możesz z edytować odpowiedz ? gdyż widzę tylko xxx .

Gdzieś to już słyszałem ;).

Jeżeli nie pasują Ci skile, to ustaw według własnych uznań.

Hehe ^^

Hmm boję się ustawić sam skille bo nie chce sobie zbytnio postaci "zrąbać" . Jak masz jakiś jeszcze w miarę ogarnięty build wal śmiało nie pogniewam się ;)

Opublikowano

Skoro dałeś temat o księżycowym elfie to po co mam robić nowy temat skoro mogę zapytać w tym ? Weź pomyśl czasem logiczne zanim kogoś zgłosisz .. Myślę, że używanie mózgu i logicznego myślenia powinni Ci nauczyć w szkole, ale jak widzę nie wszędzie tego uczą :) Tak więc weź następnym dwa razy pomyśl zanim coś zrobisz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro dałeś temat o księżycowym elfie to po co mam robić nowy temat skoro mogę zapytać w tym ? Weź pomyśl czasem logiczne zanim kogoś zgłosisz .. Myślę, że używanie mózgu i logicznego myślenia powinni Ci nauczyć w szkole, ale jak widzę nie wszędzie tego uczą :) Tak więc weź następnym dwa razy pomyśl zanim coś zrobisz

Po pierwsze kolega wyżej odpowiedział ile kosztuje taki elf w pl po 2 były tematy z zenami o zakupie i jakimi drogami .

Opublikowano

Nie spam mi tu jakimiś gównianymi pytaniami . Zostałeś zgłoszony dlatego że ja pytam a odpowiedzi nie dostałem od ciebie tylko jakiś spam . Dziękuje do widzenia .

Co do cen : 200pln to jest nic.... są package co kosztują 160$.... (sama się zastanwiam nad tymi dwoma, letnia praca na neverwinter xD) + zamiast tego możesz kupić zen anwet i przez sms.....

Bez-nazwy_nwhsxpa.jpg

Opublikowano

Co do cen : 200pln to jest nic.... są package co kosztują 160$.... (sama się zastanwiam nad tymi dwoma, letnia praca na neverwinter xD) + zamiast tego możesz kupić zen anwet i przez sms.....

Mam jakieś kieszonkowe wiec może się skusze . Ale ma ktoś link do opisu Księżycowych elfów ? co dają itp ;)

Opublikowano

da się tu cofnąć skille ?

Tak da się, jest do tego specjalny item którego możemy kupić w item shopie lub kupić za ad w ah. Jeżeli konto zrobiłeś przez 22 to możesz za darmo zresetować, ponieważ każdy dostał tą zmianke za free

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...