Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości założenia konta

skafer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem niedawno Gta 4 &Episodes From Liberty City. Zainstalowałem jak na razie czyste Gta 4 bez dodatków włączam wyskakuje by zarejestrowac sie na Rockstar Games Social Club. Tak też zrobiłem bez problemy. Dalej jak klikam Start to wyskakuje że żeby zapisywać gre potrzebuje konto w usłudze Games for Windows przenosi na przeglondarke i zaczynam zagładanie. Podaje adres e-mail i wyskakuje że potrzebuje konto w usłudze Microsoft. Przechodzy do strony zakładanie podaje wszystkie dane na koniec akceptuj i pokazuje że nazwa e-mail jest zajęta podaje inną tez i tak z 6 razy. Wpisałem losowe litery i tez nic (jak widać na ss). Prosze o pomoc i z góry dzziienkuje za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

post-629946-0-68208000-1377468952_thumb.png

Opublikowano

W polu "Nazwa konta Microsoft" masz wpisać tylko zawartość która będzie przed @.

Czekaj... Ty coś robisz źle wgl. ^^

A no widzisz Ty chcesz dopisać informacje do istniejącego już adresu e-mail.... Kliknij na "Możesz też utwożyć nowy adres e-mail" i wtedy wpisz to co ma być jako nazwa czyli treść przed @.

Tu masz link do do poprawnego formularzu. :)

https://signup.live.com/signup.aspx?wa=wsignin1.0&ct=1377469437&rver=6.1.6206.0&sa=1&ntprob=-1&wp=MBI_SSL_SHARED&wreply=https%3a%2f%2fmail.live.com%2f%3fowa%3d1%26owasuffix%3dowa%252f&id=64855&snsc=1&cbcxt=mail&bk=1377469439&uiflavor=web&mkt=PL-PL&lc=1045&lic=1

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak dla mnie to przez to, że on ma @live.com

Ten formularz to, nie jest formularz rejestracji tylko uzupełnienia już istniejącego konta MS. Dlatego :) Link który podałem przenosi do poprawnego. ^^

Witam kupiłem niedawno Gta 4 &Episodes From Liberty City. Zainstalowałem jak na razie czyste Gta 4 bez dodatków włączam wyskakuje by zarejestrowac sie na Rockstar Games Social Club. Tak też zrobiłem bez problemy. Dalej jak klikam Start to wyskakuje że żeby zapisywać gre potrzebuje konto w usłudze Games for Windows przenosi na przeglondarke i zaczynam zagładanie. Podaje adres e-mail i wyskakuje że potrzebuje konto w usłudze Microsoft. Przechodzy do strony zakładanie podaje wszystkie dane na koniec akceptuj i pokazuje że nazwa e-mail jest zajęta podaje inną tez i tak z 6 razy. Wpisałem losowe litery i tez nic (jak widać na ss). Prosze o pomoc i z góry dzziienkuje za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

Tak wygląda poprawny formularz. :)

http://img16.imageshack.us/img16/6981/08cv.png

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...