Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Pytanie Shen . Lee

AS Krzyzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pewne pytanie dotyczące Shena i Lee Sina, otóż jakie skórki podobają wam się do tych czempionów? Piszcie :)

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Lee sina nowy skin bedzie fajny , a tak to Muay thai jest w miare ale nie ma zmienionych particles , a Lee sin nowy ten summer bedzie miał wiec radze zaczekac ;)

xxx

Opublikowano

Hmmm Lee Sin to mój main, a ulubiona skóka to Dragon Fist. Muay thai też byłby ciekawym skinem ale to jak chodzi jest strasznie irytujace i głupie (takie moje zdanie), a ten nowy wgl. nie przypadł mi do gustu. A co do shena to blood moon imo best.

Opublikowano

Do Lee podoba mi się ta skórka, co niedługo się pojawi. Świetny model i recall, animacje dość słabo pozmieniane (jeśli nie w ogóle, nie wiem, nie interesuję się bardzo lee).

Do Shena za to podoba mi się skórka Blood Moon, czy coś takiego. Ten czerwony z maską. Normalnie to Yellow Jacket Shen lepszy, ale ten skin jest legacy, więc małe prawdopodobieństwo, by była szansa jego zakupu (co najwyżej wyprzedaż legacy skinów na koniec sezonu 3, ale nie wiadomo, czy będzie).

Jeśli jednak chcesz wybrać jedną z tych skórek, to nie powiem Ci, która lepsza, gdyż obie są świetne.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Do Lee Sin podoba mi się ta nowa co wyjdzie Pool Party oraz Dragon Fist, fajnie się prezentują w grze :) Do Shena najbardziej to Blood Moon (Krwawego Księżyca) a na 2 miejscu Warlord, czyli Watażka.

Opublikowano

ppl.png

dodali particlesa do Q lee sina jakby ktoś nie wiedział:D

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Do shena:

- naj. wg. mnie TPA Shen

- Ten jak mu tam z Mortal Combat, ten skorpion

- doktor shen.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Lee sin smocza pięść ( ja mówie bruce lee ) bardzo ładna . Tajski bokser też fajny ale dziwnie biega :(

Opublikowano

Dzięki za pomoc jeszcze jedno pytanko , kiedy będzie nowy patch z tymi letnimi skórkami?

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...