Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plemiona hack 2013 v4.3

krzyszto16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,od jakiegoś czasu szukam działającego hacka na plemiona.Znalazłem plemiona hack 2013 v4.2,ale niestety nie działa i trzeba zaktualizować do wersji 4.3v.Szukam już dobrych kilka godzin w necie i NIGDZIE nie da się go pobrać za free.. :(

Bardzo mi przykro z tego powodu,ale wiadomo że 100% nie przejrzałem,może gdzieś jest za free,ale mnie już głowa boli od szukania.Szukam kogoś ogarniętego kto mi znajdzie/załatwi ten hack.Będę wdzięczny:)

Opublikowano

to pewnie jest jakiś fake bo cheaty do plemion nie istnieją a ten program to tylko próba naciągnięcia graczy na kase a z darmowych wersji można mieć wirusa

Opublikowano

wiem,że istnieje bo na yt widziałem i na komentach nie jedni mówili że ISTNIEJE,trzeba tylko dobrze poszukać i znaleść tą odpowiednią stronke,plikostrade chyba już zablokowali,wgl nie da tam się zarejestrować,nie przychodzi link aktywacyjny na email..pomóż ktoś,wystarczy jak 1 osoba będzie miała i na upload wrzuci i inni moga korzystać.

Opublikowano

xxx do wersji 4.2v,a ja chce znaleść sposób żeby zaktualizować do 4.3v ZA DARMO,rozumiecie?

Godzina na skan. Plik możesz wrzucić, gdy udostępnisz skan.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Godzina na skan. Plik możesz wrzucić, gdy udostępnisz skan.

skanowałem u siebie na kompie,nie ma żadnego wirus,ani innego syfa,nie wiem jak udostępnić skanowanie.

nie ma czegoś takiego jak hack do plemion

JEST,tylko trzeba mieć zaktualizowany,a to kosztuje,założyłem ten temat żeby zdobyć zaktualizowaną wersje ZA DARMO,pomoże ktoś?!

Opublikowano

skanowałem u siebie na kompie,nie ma żadnego wirus,ani innego syfa,nie wiem jak udostępnić skanowanie.

JEST,tylko trzeba mieć zaktualizowany,a to kosztuje,założyłem ten temat żeby zdobyć zaktualizowaną wersje ZA DARMO,pomoże ktoś?!

Użyj

https://www.virustotal.com/pl/

Jeżeli będziesz miał jakieś problemy napisz do mnie na pv.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

http://speedy.sh/PHFcv/Plemiona-Hack-v4.2.rar-link do plemiona hack 4.2v

a tu skan:https://www.virustotal.com/pl/file/ac8e785d125c45764a4c0ce967b63be41884de5c994a6a26dc22dac41ff859c0/analysis/1377539704/

ktokolwiek znajdzie 4.3v to wrzucajcie linki.

Możę gdzieś jest,poszukajcie plikostrada,bo ja mam kompa specyficznego i np.zarejestruje się gdzieś i na email nie przychodzi link aktywacyjny,albo płacić trzeba,ale może gdzieś za free jest,jak znajdzie ktoś i wrzuci-zamykam temat.

Opublikowano

Nie sądzę żeby ktoś udostępniał za darmo działający hack do Plemiona.

Te darmowe to najcześciej fake próbujący wyłudzić login i hasło.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Nie sądzę żeby ktoś udostępniał za darmo działający hack do Plemiona.

Te darmowe to najcześciej fake próbujący wyłudzić login i hasło.

wiem że nikt darmowego nie udostępni szerokiemu gronu,ale ja proszę żeby na upload wrzucił i dał MI link do pobrania.Znajdzie się ktoś taki-piszcie na pw,

Opublikowano

cierpliwie czekam,aż znajdzie się ktoś kto udostępni ten hack,albo ktoś zaprogramuje na początku 2014 roku i odrazu wrzuci do tego tematu,temat ciągle aktualny.

Opublikowano

Ogarnij się dziecko , tylko tyle powiem.

Pobierałem ten syf by sprawdzić czy to działa i co to wgl jest... mniejsza o kompa , bo w razie "W" format.

I jak się okazało... po pobraniu i zapłaceniu 5zł sms'em ściągam program (Wielki cheat dający wszystko czego zapragniemy w plemionach) ... Odpalam program wpisuje ilość premium 10.000 , a produkcje surowców dzienną na koncie testowym oczywiście 8.000 na godzinę , mase wojsk itd.

Aż tu nagle... "Zaktualizuj do wersji 4.3" , której nie ma.

Po wejściu w plik (Ppm na tym Hacku ->Właściwości i spojrzeniu na element docelowy... gdzie pisało C;//Document and setting/Pulpit/fifacrack.exe) , więc nie pierdol głupot gościu , że to działa!

Nie masz na to dowodów , a ci co pisali w komentarzach na yt czy gdziekolwiek indziej to fejk konta!

Myślę , że rozwiałem wszystkie wątpliwości naiwnych małolatów co wierzą we wszystko w co widzą.

Opublikowano

Ludzie przecież koleś na tym zarabia upload PPA jak wy możecie się na takie rzeczy nabierać nie ma żadnych hacków do Plemion wszystkie jakie znajdziecie na YT to pliki do zarobku PPA lub zwykłe keyloggery :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ogarnij się dziecko , tylko tyle powiem. Pobierałem ten syf by sprawdzić czy to działa i co to wgl jest... mniejsza o kompa , bo w razie "W" format. I jak się okazało... po pobraniu i zapłaceniu 5zł sms'em ściągam program (Wielki cheat dający wszystko czego zapragniemy w plemionach) ... Odpalam program wpisuje ilość premium 10.000 , a produkcje surowców dzienną na koncie testowym oczywiście 8.000 na godzinę , mase wojsk itd. Aż tu nagle... "Zaktualizuj do wersji 4.3" , której nie ma. Po wejściu w plik (Ppm na tym Hacku ->Właściwości i spojrzeniu na element docelowy... gdzie pisało C;//Document and setting/Pulpit/fifacrack.exe) , więc nie pierdol głupot gościu , że to działa! Nie masz na to dowodów , a ci co pisali w komentarzach na yt czy gdziekolwiek indziej to fejk konta! Myślę , że rozwiałem wszystkie wątpliwości naiwnych małolatów co wierzą we wszystko w co widzą.

sam jesteś dziecko szczylu,jak cie nie proszą to morda w kubeł.W DUPIE BYŁEŚ,GÓWNO WIDZIAŁEŚ.Na YT wszystko jest idioto,a gdyby było fake to by administracja usuwała.Pewnie miałeś jakiś chujowy hack,tak jak twój komentarz.Nie wyzywaj innych od małolatów,skoro sam nim jesteś.Znalazłem już w chuj zajebisty hack który działa-chętni pw.

Opublikowano

Zmiana wizualna i ja sam mogę Ci taki film zmontować :P

Nigdy nie będzie działającego chacka do plemion na sury/pp (no chyba że ktoś się włamie do bazy danych z pozycji headadmina żeby jakieś określone parametry poprzestawiać) Na pewno nie da się tego zrobić tak szybko w kilka sekund jak na tym filmiku.

Te co są na yt to tylko płatne fejki/keyloggery wysyłające autorowi programu Wasze passy do konta.

Robią takie filmiki bo im dochodzi za to kasa np. z takiego sms za 5 zł temu co wystawia ten plik poprzez płatny upload dochodzi 0,03 zł na konto za jedno pobranie od jakiegoś dzieciaka który myśli że działa :D Myślę też że masa takich ludzi którzy się na tego typu gówno łapią.

Opublikowano

Istnieje platny bot przegladarowy do plemion:

http://bot-plemiona.pl

Sam z niego kiedys korzystalem, aczkolwiek ta gra juz mi sie znudzila. Za tego bota placi sie 10zl/misiac wiec to nie majatek, a mozna fajnie sie nim bawic. Sam farmi, buduje itp., z tego co pamietam to wysylal mi po 50atakow na barbarzynskie wioski :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...