Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]PILNE!PLUGIN NA CHOWANEGO _ PLX HELP ME! :D

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam poszukuje plugin na chowanego.

Opis pluginu:

status chowanego sprawdza sie pod komendą ./ph status

na lobby chowanego wchodzi sie komenda ./ch

chowany startuje po 60 sekundach od zapisania 1 osoby

gdy chowany wystartuje, losuje sie szukajacych, chyba 2 na poczatek jest, reszta zmienia sie w bloki różnego rodzaju

aby kogos znalezc szkujacy musi kogos zabic czyli bije mieczem w blok i jemu normalnie ucieka hp, po zabiciu pisze ze gracz zostal znaleziony i jest szukajacym.

2.Poszukuję tak że dobrego pluginu na sterowanie chatem.

3.Proszę o pomoc.Nie mam pojęcia jak ustawić plugin paintwar, aby po osiągnieciu iluś tam graczy automatycznie startował.

Z góry dziekuję, za pomoc będzie limit + :)

Opublikowano

1Problem rozwiazany. znalazlem juz sam :P

Bardzo bym prosil aby ktos podal mi linka do dl pustej mapy bez niczego taki jak by sky block ale bez niczego.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc jeszcze z pluginem ProtocolLib? - bez tego pluginu nie działa plugin na chowany, a jak mam ten plugin to w konsoli mi wywala coś jak np nacisne ppm na jakiś blok w mc , a także w mc mi wywala też jak klikam prawym: [ProtocolLib] Task #158 for ProtocolLib v2.5.0 generated an exception - miałem najnowszą wersje 2.6.0 i tak że wywalało to pobrałem starszą i dalej tak samo ;/

Opublikowano

ja polecam plugin BlockHunt ten plugin jest taki sam co na orginalnym serwerze pamietaj zeby sciagnac 2 pluiny (DisguiseCraft i ProtocolLib) Jezeli pomoglem daj lapke w gore

Chetnie sluze pomoca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...