Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strona rp.

nard321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o stronie

www.razor1337.com

?

No tak GTA V, jakiś kurwa crack, ja to od razu battlefielda 9 mam na płytce od blureya.

scam.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Na tej stronce mają już GTA V i nawet wymagania wersji PC xD

Nie pobierajcie niczego, wszystko to keylogery albo jakieś pliki, które aby otworzyć trzeba wypełnić reklamy ;)

Nie ma żadnego generatora rp.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Tak? A reflinki to co? Magia? Moderatorzy...

Jeżeli chodzi o ten link to fake.

Free RP? Wydaje mi się, że reffy jednak musisz zrobić a tu już jest jednak praca

Opublikowano

Free RP? Wydaje mi się, że reffy jednak musisz zrobić a tu już jest jednak praca

Och, nie zgrywaj głupka. :D Każdy chyba wie, że ktoś, mówiąc "free RP" ma na myśli RP, na które nie trzeba wydać realnych pieniędzy. Może czas to pieniądz, ale my mówimy tutaj o dosłownym znaczeniu. :D

@top

Generatory RP, czy jakieś kody to fake. Przez zabawy z takimi stronkami możesz tylko dać zarobić założycielowi strony (jakieś ankiety, czy robienie refów niby z 1000RP na start), jeśli w ogóle mu konta nie oddasz (keylogger).

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Geny na RP faktycznie były, ale większość była fake - dlaczego były? Ktoś dorwał sposób na zdobywanie faktycznych kodów, aczkolwiek Riot zrobił o to sprawy dużej grupie osób, koniec końców to było BARDZO nieopłacalne dla nich. Obecnie wszystkie geny są fake i nie dają korzyści, a jedynie jak napisałem - paczki ruskich trojanów, czy też keyloggery, przez co jedyne co możemy zyskać to brak konta. Po co w ogóle czymkolwiek ryzykować dla gry, w którą można grac bez RP.

Strony? Jeśli jest na nich coś do ściągania, to na 100% jest w tym wirus i RP nie da. Jeśli jest to jakaś strona typu "w formularzu napisz dane dostępowe konta, a dostaniesz RP", to jedynie wyciągają od ludzi passy. Ja czasem bawię się, wysyłając im dane nowo założonego konta, tylko po to, żeby zrobić im trochę roboty i się pośmiać - zwykłe śmiecie kradnące konta, bo sami gówno osiągneli.

Refy? Kurfa, ludzie, to zostało zrobione przez Riot, żeby nagradzać ludzi, którzy zapraszają znajomych do gry, koniec końców robiąc grze reklamę. To, że ludzie bawią się w robienie sobie refów samemu, jest zwykłym oszustwem i podlega systemowi banów. Refy NIE zostały stworzone, żeby dawać free RP.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Co sadzicie o stronie

www.razor1337.com

?

Tak się składa ,że wiem do kogo strona należy.Po pobraniu pliku dostaniecie tą aplikacje co jest na screenach [bez wirusów itp] jednak nie doładujecie tym żadnych rp. Jest to zrobione przy użyciu visual basic i tylko ładnie wygląda

Opublikowano

Jakoś nie wierzę, że Razor oszukuje >.<

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...