Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne buty

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka forumowicze! Zbliża się rok szkolny, a ja powoli zaopatrzam się w potrzebne rzeczy. Chce sobie kupić fajne buty, żeby chodzić sobie w nich po szkole oraz szukam jeszcze takich uniwersalnych butów do grania w piłkę tak ogółem do W-f'u. Funduszowo stoję tak średno, więc nie szalejcie. Z butów szkolnych podobają mi się jakieś Conversy ale nie takie za kostkę po prostu takie tenisówki czy coś :p.

Opublikowano

To kup trampki z ryneczku. Wyglądają jak Converse, a sa dużo tańsze same plusy;D

A na WF to kup sobie Nike Elastico, Bomba, Mercuriale, Tiempo. (Wszystkie po ok.150zł;)

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Tu masz jedne z lepszych.

i-laczki-domowe.jpg

lub

0_0_1552713128_gumioki_przez_barti1989_m

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jak stoisz z budżetem?

Bo dla niektórych średnio znaczy 1000 PLN, a dla innych 100 PLN

Więc sprecyzuj

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że buty typu air i za kostkę stanowczo odpadają.

@Up: ja wiem, że vans ale podaj konkretny model, bardziej preferuje na Conversy

Opublikowano

Vans, najlepiej old skool. Typowe, czarne vansy. Jak chcesz bardziej koloowe, to poszukaj vans era.

A conversy tez sa pod kostke, nie nad.

tzn. niektore modele.

Opublikowano

Hmmm. Jak dla mnie, to przedstawie to tak

1. Af1

2. vans old skool

3. nike janoski

Najlepiej by bylo, jakbys zrobil ankiete ;)

Opublikowano

Zwykłe klapki basenowe i skarpety. Mówię Ci teraz szczerze. Mój ziomek chodzi tak na studiach i dziewczyny są mokre jak na niego patrzą, bo ziomek wygląda na mega wyluzowanego przez to i z dystansem. Spróbuj chociaż przez tydzień, na pewno masz takie w domu. Jakbyś ogarnął Kubota to jestes lepszy od tych pozerów z Ajrmaxami! Wszyscy będą się śmiać nie z Ciebie a z Tobą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Brawo za podawanie AF'ów po informacji, że buty za kostkę odpadają. Z vąsów mogę polecić vans-era-59-cl-tawny-port-guate.jpg (o ile jeszcze tu zaglądasz :D)

żebyś wiedział pajacynko to są af'y midy i low'y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...