Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3, początek, mnich.

SoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Od wczoraj zacząłem grać sobie w Diablo 3. Naszła mnie ochota i gram sobie na koncie kolegi, w niedalekiej przyszłości mam zamiar sobie kupić własną kopie gry. Stworzyłem sobie mnicha, aktualnie mam nim 24 lvl. Z takich lepszych rzeczy to dwie bronie naręczne po 70 obrażen itp, naszyjnik 34 zręczności, pierścionek tak samo. Obrażenia to około 280. I mam kilka pytań.

1. Czy farmić na postaci zaczyna się dopiero po wbiciu 60 poziomu i graniu na inferno? Jeżeli nie to jak farmić na niższych lvlach.

2. Mam tą swoją siłę duchową. Czy jest jakiś sposób, aby na niższym lvlu, takim jaki ja mam - 24 była taka regenracja, żeby była ona prawie ciągle pełna? Chodzi mi o spamowanie skillami.

3. Czy mnich to dobra klasa do DPSowania, bo właśnie na tym chce się skupić. Jeżeli tak to prosiłbym o jakiś build dla mnicha, który idzie w stronę DPSa.

4. Czy mnich to dobra klasa do farmienia w późniejszej fazie gry?

To chyba wszystkie pytania, które mi się nasuwają.

Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Czy farmić na postaci zaczyna się dopiero po wbiciu 60 poziomu i graniu na inferno? Jeżeli nie to jak farmić na niższych lvlach.

>>>

Dopiero na inferno zaczyna się gra.

2. Mam tą swoją siłę duchową. Czy jest jakiś sposób, aby na niższym lvlu, takim jaki ja mam - 24 była taka regenracja, żeby była ona prawie ciągle pełna? Chodzi mi o spamowanie skillami.

Poszukaj itemów z regeneracją, lecz nie sądzę. Jedynie to jeszcze kaplicza:)

3. Czy mnich to dobra klasa do DPSowania, bo właśnie na tym chce się skupić. Jeżeli tak to prosiłbym o jakiś build dla mnicha, który idzie w stronę DPSa.

Zapraszam na pw.

4. Czy mnich to dobra klasa do farmienia w późniejszej fazie gry?

Szczerze powiedziawszy - tak, lecz barbem łatwiej się expi i wgl, lecz nudny:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...