Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć dobre części małym nakładem czasu?

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie.Proszę o pomoc potrzebuje części do auta !

@Edit Proszę o jedną odpowiedź z tego co wiem Ford GT jest teraz do kupienia tylko za boosty a ja na starym koncie go mam ... jak jest z tymi samochodami i pytanko czy da się być najlepszym bez wydawania na boosty ?

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Najlepiej jeździj ucieczki drużynowe, np. High Stakes.

Trasa jest krótka i łatwa, co sprawia, ze .

Pamiętaj też, że jeżdżąc wyścigi klasowe otrzymujesz 20% więcej gotówki.

Lepszym samochodem od Forda GT jest Porsche 911 GT2 za 1800 mln. IGC.

Ford GT jest w grze za IGC, zmień styl u dilera samochodowego.

Można grać F2P, tylko będzie to wymagać więcej wkładu o Cb. Dobre samochody można kupić za IGC.

Liczy się skill. ;)

Opublikowano

@Edit Proszę o jedną odpowiedź z tego co wiem Ford GT jest teraz do kupienia tylko za boosty a ja na starym koncie go mam ... jak jest z tymi samochodami i pytanko czy da się być najlepszym bez wydawania na boosty ?

Ford gt jest dostępny również za igc, wystarczy zmienić styl pojazdu.

Odpowiedź jest prosta: Nie.

Chociażby z tego względu że samochody za igc zawsze będą słabsze, od tych dostępnych za boosty,

Przykładowo, wielka trójca klasy S: McLaren F1, Zonda Cinque i Koenigsegg Agera (Można też wliczyć Aventadora) Są dostępne wyłącznie za boosty i prawdopodobnie nigdy nie będą dostępne za igc.

@Edit. Zapomniałbym o Bugatti Veyron, dostępny wyłącznie do odblokowania przez osiągnięcia (5000), z tym żeby go zdobyć, potrzeba olbrzymiego nakładu pracy, no i najlepiej dużo pieniędzy.

Opublikowano

Ford gt jest dostępny również za igc, wystarczy zmienić styl pojazdu.

Odpowiedź jest prosta: Nie.

Chociażby z tego względu że samochody za igc zawsze będą słabsze, od tych dostępnych za boosty,

Przykładowo, wielka trójca klasy S: McLaren F1, Zonda Cinque i Koenigsegg Agera (Można też wliczyć Aventadora) Są dostępne wyłącznie za boosty i prawdopodobnie nigdy nie będą dostępne za igc.

@Edit. Zapomniałbym o Bugatti Veyron, dostępny wyłącznie do odblokowania przez osiągnięcia (5000), z tym żeby go zdobyć, potrzeba olbrzymiego nakładu pracy, no i najlepiej dużo pieniędzy.

hmm aktualnie mam dopiero 600 tych punktów ;(

33eHdSv.png

Opublikowano

Da się być najlepszym,wystarczy umieć jeździć.

Co do części,ja zbieram diamenty,jeżdże wyścigi i mi sporo tego leci.

Dobrze, w takim razie zaprezentuj jak Porsche 911 gt2 pokonujesz na dragu Zonde Cinque, nie licząc farta a przyznam Ci rację :)

Jak Ci gt2 nie pasuje to dobierz dowolny samochód za igc, np. AM Dbs, czy tam Scirocco jak wolisz :)

Opublikowano

Nie mówie tutaj o dragach,a wyścigach.Również nie będziesz chyba Scirocco ściagał się z F1.Chodzi mi o to,że jak zna się trasę,umie się jeździć i wie się kiedy użyć nitra,to i Nieulepszonym w/w Porshe 911 GT2 pokonasz wymaksowane 997 w klasie A.O ile drugie kierowca nie jest jakiś świetny.

Opublikowano

Niestety autor nie zdefiniował precyzyjnie znaczenia słowa "najlepszy" .

Przez to właśnie doszło do paru nieporozumień, bo każdy może dwojako rozpatrywać jego słowa.

btw. jak już jesteś, jak z moją rekrutacją?

Opublikowano

jeździj HS z 4 osobami podobno tak sie nie da ale wysylasz do 4 i jak juz ostatnia sek do konca przygotowania to oni klikaja akceptuje

xxx

Opublikowano

Najlepiej ultra części zdobywa się na sprintach klasowych, bynajmniej u mnie najlepiej tam leciały. Ze złotych kart jako 1 miejsce w wyscigu.

Opublikowano

zbieraj codziennie diamenty ;)

Zbieram codziennie już mam 3 dzień :D

Najlepiej ultra części zdobywa się na sprintach klasowych, bynajmniej u mnie najlepiej tam leciały. Ze złotych kart jako 1 miejsce w wyscigu.

Oco chodzi z sprintami klasowymi ? moglibyście mi wytłumaczyć i podać najprostszą taką trase ?

33eHdSv.png

Opublikowano

Sprint dla danej klasy.Ja polecam Rosewood&Lyons dla B.

A jakie auto do tego kupić ?

33eHdSv.png

Opublikowano

Najłatwiejszy sprint jest w klasie E i łatwo wygrać go z jedynie przedłużonym startem na max (5 sek. w sklepie mozna umiejetnosci kupic). VW Scirocco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...