Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping omg

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde czy wy też macie taki laagi grać niemoge na speedtest mam 30-40 pingu a w lolu 1k oco chodzi w innych grach nie mam problemu ?

x

Opublikowano

Dopiero co skończyłem rozgrywkę, i mój ping był prawidłowy, więc widocznie coś nie tak u Ciebie.

Spróbuj wyłączyć "pmb.exe", bądź po prostu odinstalować, i napisz, czy się coś zmieni.

279981407253602336505.png
Opublikowano

też mam problem jak kolega, ping skacze jak cholera mimo, że na speedteście ping poniżej 30.

Ja usunąłem panda media booster i nadal lagi są. kilka razy DC miałem.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Tez mialem przed chwila lagi podczas rankeda, nie wiem co sie dzieje, ale riot niech juz wkoncu cos z tym zrobi, gralem dzis 3 mecze i lagi byly tylko w tym ostatnim od okolo 19:30-20:20

Opublikowano

Ale to coś ze strony Riotu, ja mam ping 36 a np. jak zabije miniona to gold wyskakuje po sekundzie, jakies dziwne opoznienie mimo ze FPS duzo a ping 36 tylko... Czasami dcki nawet :/ Na lolu jest informacja, ze pracują nad tym

Ale mam piękną sygnaturkę no nie? Jeaa <3

1377440917-U253647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...