Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z serwerem Ravia.eu

SaTTeS1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyzej problem polega na tym ze nie moge wejsc na serwer po pobraniu nowego klienta ze strony i pobraniu patcha wyswietla sie male okno na ktorym sa : Zagraj ,deinstalacja itp.

Po nacisnieciu Zagraj nie odpala mi sie kolejne okno na ktorym jest wybor ch.

Na oficjalnym forum nie moge zalozyc konta zeby napisac do administracji.Za pomoc Like

Opublikowano

PPM na Patcher - Rozwiąż problemy ze zgodnością - Rozwiąż problemy z programem - Zaznacz "Program działał w starszych wersjach systemu Windows, ale teraz nie można go zainstalować, ani uruchomić" oraz "Program wymaga dodatkowych uprawnień".

Jeśli masz Windows Vista lub 7 to wybierz Windows XP (Service Pack 3), jeśli masz Windows 8 to wybierz Windows XP (Service Pack 3) lub Windows 7.

Następnie naciśnij "Dalej", a następnie "Testuj program..." powinien się uruchomić patcher, nie zamykaj jeszcze Narzędzie do rozwiązywania problemów, gdy już się spatcheruje, naciśnij "Zagraj" odczekaj chwilę i jeśli się uruchomi, wróć do Narzędzie do rozwiązywania problemów, naciśnij "Dalej", a następnie "Tak, zapisz ustawienia dla tego programu", na końcu "Zamknij narzędzie, do rozwiązywania problemów" .

Powinno działać, u mnie nie było problemów z nowym klientem Ravii, ale gdy zdarza się inny błąd, znany jako "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" , to Mój sposób, zawsze mi pomaga, powinien zadziałać także, na Twój przypadek. ;)

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...