Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas włączania minecrafta

lucider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chcę włączyć minecrafta Launcherem Zyczu, wyskakuje takie coś:LoadLibrary with error 193: %1 nie jest prawodłową aplikacją systemu Win32.

Grałem na tym launcherze jakieś 2 tygodnie , a włączyć się nie chciał dziś pierwszy raz.

Jak próbowałem włączyć inne launchery, wyskakuje to samo

Opublikowano

LoadLibrary with error 193: %1 nie jest prawodłową aplikacją systemu Win32

Odrazu tłumacze:

Żółte- ładowane bibloteki są zniszczone i/lub ich nie ma (usunęte)

Czerwone- znaczy, że grzebałeś w kodzie gry i/lub pobrałeś nie ze strony autora/wydawcy/producenta

Jedno wyjście:

Pobierz Launchera od nowa

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Pobierałem już od nowa i nie działa, dodatkowo nie działa nie tylko ten launcher ale wszystkie launchery minecrafta jakie testowałem, w kodzie gry nie grzebałem nigdy, grałem na tym launcherze od ponad 2 tygodni, i nagle mam ten błąd, na 100% nie grzebałem w kodzie gry, wiesz jak to naprawić?

Opublikowano

Może masz coś, że sterownikami albo java. A jak ci nie będzie dalej działał to pobierz http://minecraft.org.pl/kategorie/35-inne/551-launcher-minecraft-no-premium-1-6-1

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

jak @up pisze WSZYSTKIE sterowniki i java do aktualizacji, i może czekać cię re-instal systemu, i co instalowałeś w przeciągu tych 2 tyg?

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Pobierałem już od nowa i nie działa, dodatkowo nie działa nie tylko ten launcher ale wszystkie launchery minecrafta jakie testowałem, w kodzie gry nie grzebałem nigdy, grałem na tym launcherze od ponad 2 tygodni, i nagle mam ten błąd, na 100% nie grzebałem w kodzie gry, wiesz jak to naprawić?

Usuń z rejestru wszystkie swoje launchery, tak żeby nie było śladu, później zainstaluj tylko 1.

Opublikowano

Pobierałem launcher ponownie i nic, zaraz spróbuję usunąś wszystkie launchery minecrafta z rejestru i ściągnąć zyczu od nowa, od 2 tygodni nie instalowałem nic, miałem out of memory, po tym wyłączył mi sie minecraft zyczu, a że miałem kończyć to wyłączyłem pc. Na drugi dzien mam ten problem co wyżej, wszystkie inne launchery minecrafta mają ten sam problem, mam nadzieje że jak z rejestru wyrzucę wszystkie to będzie działało. Minecraft zyczu ściągam cały czas ze strony http://minecraft.zyczu.pl/ , nic przy nim nie zmieniałem, prócz nicku i wersji minecrafta :angry:

jak @up pisze WSZYSTKIE sterowniki i java do aktualizacji, i może czekać cię re-instal systemu, i co instalowałeś w przeciągu tych 2 tyg?

Nic nie ściągałem, minecraft zyczu działał mi ponad 2 tygodnie, sterowniki i java są cały czas te same,

Opublikowano

Po usunięciu laincherów w z rejestru i ściągnięciu jakiegokolwiek pojawia się ten sam problem. Jawę i sterowniki zaktualizowałem, ale to nic nie pomogło. Musiałem coś przeoczyć pewnie, został już chyba tylko format :mellow:

Opublikowano

Usuń wszystko z folderu .minecraft. Ścieżka C:/Dane aplikacji/.minecraft (WinXP) lub C:/Roaming/Dane aplikacji/.minecraft (Win7). Zostaw folder saves.

Jakoś tu pusto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...