Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy bf3

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,otóż zakupiłem pakiet pojazdów w BF3. Na maila doszedł mi rachunek już za kupno. Wchodzę do gry i nadal w pojazdach muszę odblokowywać rzeczy grając. Co mam zrobić żeby pakiet "aktywować" czy coś?. Czekam już 2 dni i nic, w grze dalej go nie ma. Za pomoc lajki.

Proszę adminów/modów o NIE PRZENOSZENIE TEGO TEMATU DO DZIAŁU BF3 dlatego iż do działu BF3 nikt nie zagląda!!

Opublikowano

Czekaj bo nie rozumiem za bardzo, miałeś Battlefield 3 sama podstawka(pewnie z HB) i dokupiłeś( w sklepie czy przez Origin?) sobie jakiś dodatek(np.Back To Karkand) i tam są chyba 3 pojazdy i dodałeś te grę już do origin i zainstalowałeś do bf3? więc powinieneś mieć to jako dodatek i reinstal powinien zadziałać

mógłbyś to trochę rozszerzyć bo nie rozumiem, co i jak dokładnie kupiłeś i jak to aktywowałeś
Ps. Mogę się mylić bo ja kupowałem Bf3 PE ze wszystkim już

Ps2.Absurd że do Działu bf3 nikt nie zagląda -,-(i powinno zostać to przeniesione)

Opublikowano

Więc tak. Kupiłem Battlefielda 3 z allegro za 40 zł. Pograłem sobie troche (z 20 godzin) i kupiłem sobie na stronie origina Pakiet Ulepszeń (zawiera on wszystkie ulepszenia do każdego rodzaju pojazdów w bf3). Na maila doszedł mi rachuneczek że pakiecik kupiłem. Wchodzę do gry a tam nadal musze expić pojazdy żeby coś na nich odblokować, a powinienem mieć wszystko. Poczekałem 2 dni i nic, nadal tak jest, napisałem do EA czekam 2 dni i tak samo cisza.

ps. to prawda że do działu bf3 nikt nie zagląda, zobacz sobie :).

Opublikowano

Więc tak. Kupiłem Battlefielda 3 z allegro za 40 zł. Pograłem sobie troche (z 20 godzin) i kupiłem sobie na stronie origina Pakiet Ulepszeń (zawiera on wszystkie ulepszenia do każdego rodzaju pojazdów w bf3). Na maila doszedł mi rachuneczek że pakiecik kupiłem. Wchodzę do gry a tam nadal musze expić pojazdy żeby coś na nich odblokować, a powinienem mieć wszystko. Poczekałem 2 dni i nic, nadal tak jest, napisałem do EA czekam 2 dni i tak samo cisza.

ps. to prawda że do działu bf3 nikt nie zagląda, zobacz sobie :).

Kupiłeś edycje Pudełkową czy klucz na bf3?

Co do pakietu (Pakiet ulepszeń pojazdów 14,99 zł 4,50 zł) kupiłeś ten.

hmm... 1 raz się spotykam z czymś takim, bo powinno z automatu na koncie odblokować zakupiony dodatek

czytając na google, to więcej osób ma/miało problem że pakiet do nich nie dochodził i nie doszedł,a pisanie do supportu gówno dało, więc sądzę że ta kasa prawdopodobnie poszła w błoto, ale możesz spróbować napisać na angielskojęzyczny supp o pomoc, bo jeżeli to nie pomoże to już nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...