Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Fifą 13

BineekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z fifą. Gdy ją włączam to po chwili się zawiesza gra i wyskakuje błąd, że Fifa 13 przestała działać.

I czy ma poszukać odpowiedzi w trybie online ale gdy ty robię to i tak nic nie wyszukuje :/

Z góry dziękuje za pomoc ;)

Opublikowano

Właśnie Już Fifę instalowałem 2 razy ale nadal to samo. Odpalałem jako Administrator też nie pomaga.

Opublikowano

Mam najnowsze.

Gdzieś tam czytałem, że musisz zrobić nowe konto użytkownika bez polskich znaków, directx zaktualizowany??

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie muszę pisać sprzętu mojego ponieważ już się znajomych pytałem czy to przez mój komputer ale każdy mówił, że jest dobry i Fifa powinna chodzić.

Opublikowano

Dzięki za wszystkie rady Fifa naprawiona :)

Ale mam jeszcze jeden problem...

Gdy włączam Fifę to przy wybieraniu profilu itp mogę używać klawiatury i pada, a jak już jestem w menu fify mogę tylko korzystać z myszki. Ale jak mam mecz to wykrywa mi pada i klawiaturę ale w meczu i tak nic nie działa :/

Budowniczy
Opublikowano

Ustaw w menu ustawien gry, zeby grac tylko i wylacznie na klawiaturze ;)

Czyli:

Ustawienia -> Sterowanie -> szukasz czym grać wybierasz klawe i to chyba wszystko.

Lub skorzystaj z tej propozycjii:

Wszystkie pliki z Moje Dokumenty/Fifa 13 trzeba skopiowac do folderu C/User w moim przypadku Krzyś/Fifa 13

Moze zadziala, ale warto spróbować !

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ustaw w menu ustawien gry, zeby grac tylko i wylacznie na klawiaturze ;)

Czyli:

Ustawienia -> Sterowanie -> szukasz czym grać wybierasz klawe i to chyba wszystko.

Lub skorzystaj z tej propozycjii:

Wszystkie pliki z Moje Dokumenty/Fifa 13 trzeba skopiowac do folderu C/User w moim przypadku Krzyś/Fifa 13

Moze zadziala, ale warto spróbować !

Pozdrawiam ;)

z Pierwszej opcji ciągle próbowałem nic, a z drugiej jak zrobiłem to mi Fifa przestała działać ;_; ... (Fifa na Origin)

Opublikowano

Ravoner ale to pisałeś, że jak Fifa nie działa tak ? :) a mi działa już tylko, że w menu fify przestaje, a dokładniej odrazu po informacji o chyba autosave gry klawiatura i pad jak by zostały odłączone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...