Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd przy uruchamianiu gry Fifa 13

obstawpojare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podczas uruchamiania Fify 13 pojawia mi się taki oto błąd: 0ql1.jpg

Dwie godziny wcześniej normalnie w nią grałem, a potem bęc. Rldea.dll ściągałem na nowo ale nic to nie daje. Na innym forum przeczytałem, że moze to pomóc w naprowadzeniu do rozwiązania błędu, więc zrobiłem skan programem OTL, oto link: http://www.wklej.org/id/1116168/ . Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Z góry dzięki za każdą pomoc.

Edit: Sorry za złe umieszczenie, nie zauwazyłem zakładki "Seria Fifa" :(

Opublikowano

Tak zrobiłem, jednak nic nie pomogło, dopiero jak zmieniłem antywirusa to zaczęła się włączać. Nie wiem czemu ale nawet jak wyłączałem poprzedniego antywirusa, czy dawałem, żeby ignorował problem z rldea.dll to nadal go blokował. Teraz mi w sumie śmiga przyzwoicie ale i tak jest jeden problem, którego wcześniej nigdy nie było. Piłkarze reagują mi z pewnym opóźnieniem, małym, około sekundowym ale i tak ciężko przy tym dryblować czy przeprowadzać szybkie akcje. W menu wszystko chodzi płynnie. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić?

edit: Zauważyłem też, że gdy biegnę z piłką np. w górę i nacisnę strzałkę w lewo, to zamiast skręcić od razu w lewo, jak to zawsze było, to pierw przechodzi na bieg "na ukos" że tak powiem, a dopiero potem w lewo.

Budowniczy
Opublikowano

Badz tez zaaktualizuj sterowniki karty graficznej, lub tez reinstall systemu windows...

Zaaktualizuj sterowniki, moze cos da, ale niewiadomo, problem dziwny, nie mialem go, wiec nie mam pewnosci czy bedzie ci dzialac :O

Pozdrawiam, jesli nadal phroblem pisz w odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...