Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowa Tristana + skórka do niej, za like na facebook'u!

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś przedstawie Wam dość prosty sposób na zdobycie Tristany wraz że skórką zupełnie za darmo.

Prawdopodobnie był już taki poradnik lecz sposób na zdobycie darmowego bohatera zmienił się.

Więkość osób którzy już dużej grają w LoL'a pewnie rozgryzło ten sposób, lecz są pewnie tacy którzy go do tej pory nie zrozumieli lub mają z czymś problem.

Dla dla nowych graczy zaczynających właśnie przygodę z LoL'em, jest to dla nich dobry początek - na start darmowy bohater.

Dla osób wymienionych wyżej właśnie kieruje ten poradnik :)

Co będziemy potrzebować aby otrzymać Tristanę wraz ze skórką "Riot Girl Tristana"? Jedynie konta na serwisie społecznościowym - Facebook, i 5 minut wolnego czasu.

1. Wchodzimy w link:

https://www.facebook.com/leagueoflegends

2. Logujemy się na serwis swoim e-mail'em i hasłem.

79009978297506183922.png

3. Przechodzimy do zakładki "Free Riot Girl Tristana".

14416498966180482455.png

4. Klikamy "Lubie To!".

82442174271300475436.png

5. Wybieramy serwer na którym chcemy otrzymać Tristanę wraz ze skórką, ja wybiore EU Nordic & East.

59318641315414813327.png

6. Przekieruje nas na nową stronę i po czym widzimy Get Riot Girl Tristana. Wchodzimy w odnośnik.

56357368676606006458.png

7. U mnie w tym kroku wyskoczyło (za pierwszym razem gdy odbierałem Tristane), potwierdzenie czy zgadzam się na blablabla... od aplikacji: XXX, udzielamy zgody i zamykamy okienko które wyskoczy nastepnie. Ukaze nam się nam kod który mamy wpisać w grze aby otrzymać Tristanę i skórke do niej.

91142436213803654465.png

8. Kopiujemy kod i wklejamy go w miejsce przedstawione w oto tej instrukcji obrazkowej:

66955389477766307802.png

9. Możemy już cieszyć się z naszej darmowej Tristany zupełnie za darmo ;)

Jeżeli chcesz mi w jaki kolwiek sposób podziekować za poradnik zostaw Lubię to :)

Opublikowano

było, ale co tam MODERATORZY NIE UMIAJĄ ZROBIĆ SZUKAJ, ZAPEWNE DOSTANE WARNA ALE DO JASNEJ CHOLERY ON DOSTAŁ ZA TO JESZCZE -5 PKT, A JEST JUŻ TAKI TEMAT ....

Proszę:

http://www.mpcforum.pl/topic/372093-tut-darmowy-champion-tristana/?hl=+tristana

zapewne poleci warn hmmm ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

było, ale co tam MODERATORZY NIE UMIAJĄ ZROBIĆ SZUKAJ, ZAPEWNE DOSTANE WARNA ALE DO JASNEJ CHOLERY ON DOSTAŁ ZA TO JESZCZE -5 PKT, A JEST JUŻ TAKI TEMAT ....

Proszę:

http://www.mpcforum.pl/topic/372093-tut-darmowy-champion-tristana/?hl=+tristana

zapewne poleci warn hmmm ?

Przedstawiasz sposób z 2011 roku? Bo ja osobiście szukałem owego poradnika - AKTUALNEGO poradnika i nie ma go na MPCforum, sam zobacz co ja opisuje a co jest w poradniku z 2011 roku.

Ps. Poradnik który podałeś ma 2 lata. Jest na 100% nie aktualny.

Opublikowano

@up

ty wgl sprawdziłeś ten link ? to jest to co ty napisałeś a do szymcio <3 wiedziałem że bd warn, ale nawet nie zamknąłeś tematu o.O

@edit

i nie sposób nie zmienił się, nadal można tamten używać.

mój także jest aktualny teraz :) a tego warna zaraz nie bd za tego tutka :).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

ty wgl sprawdziłeś ten link ? to jest to co ty napisałeś a do szymcio <3 wiedziałem że bd warn, ale nawet nie zamknąłeś tematu o.O kk ... też zrobiłem o alistarze poradnik <3

Specjalnie zrobiłeś poradnik o Alistarze? ;d A co to tego poradnika on jest chociaż aktualny i dokładniej z obrazkami oraz po kolei a tamten jest napisany 2011r. Dobrze, że dostałeś warna, płaczesz jak jakieś małe dziecko...

Opublikowano

@JestemPolakiem

Nie będę na Ciebe wzracał uwagi, nie umiesz czytać. Masz ciągłe skargi na moderatorów, i robisz mi spam w tucie (zbedny spam). Bo normalny człowiek wchodzi w tamten tut i widzi całkowicie co innego. Ty napiałeś poradnik o alistarze w ciągu 5minut, robiąc teraz ciągłe edit'y, i dodając ss , bo widze. Mimo tego zgłaszam twój spam w moim tucie bo nic nie wnoszisz, a tylko prowadzisz zbedną dyskusje, tylko boli Cie to że poświeciłem 30-40minut i dostałem -5%. Nie umiesz na PW wyjaśnić sprawy tylko kończysz rozmowe to twój problem.

Jak ktoś chce sobie porównać niech wejdzie w poradnik podany wyżej i sprawdzi czy sposób działa. Bo u mnie nie, i na pewno u innych tak samo nie zadziała.

Edit. Wyzywam Cie? Daj ss rozmowy w spoilerze, co do Ciebie dokładnie napisałem 10min. temu.

Opublikowano

dodałem tylko raz screeny :), zresztą Ty też edytowałeś wielki panie.

mhmmm a co do tego czy 5 min czy 5 h ? zrobiłem tut w 3 h ostatnio ale jakoś dostałem to samo co ty, a ktoś napisał np o lolnexus, że jest taka strona i to samo dostał...

a reportuj sobie mnie <3 tut to tut, a wyjaśnić kłótni nie potrafię bo odrazu wyzywasz mnie :).To tyle na ten temat.Dowidzenia o wielki panie.

@edit

jakim cudem Ci nie działa ? zrobiłem to na smurfie i jest normalnie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

UWAGA! Sposób działa tylko raz na jedno konto na Facebooku! Gdy wykorzystamy kod raz na serwerze a chcemy otrzymać drugi kod na ten sam serwer należy powtórzyć sposób z innym kontem na portalu, oraz wybrać inny serwer niż ten pierwszy na którym odbieraliśmy kod. Następnie musimy cofnąć się do wybrania serwera i wybrać serwer na którym chcemy wykorzystać drugi raz kod na tego samego bohatera. Jeżeli ktoś nie rozumie pisać niżej!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem twojego problemu. Chodzi Ci na jakim serwisie społecznościowym należy wykonać wszystkie czynności? - Facebook.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...