Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomysl na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Planuje zrobic serwer i mam pytanie na jakim byscie chcili zagrac?
Co mam budowac na spawnie itp!
Prosze piszcie w odpowiedziach. Za odpowiedz like/.

Kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Jail może i jest dobry, ale szybko się nudzi, ja bym polecał zrobić jakiś nie duży role-play, tak z 60 slotów, jeśli serwer byłby dobry oraz dopracowany, gwarantuję że miałbyś cały czas pełen serwer ;)

Opublikowano

Ja bym tak od tematu od szedł, może tak dużo ludzi chce założyć serwer na MPC Forum sie pyta jaki stworzyć, może tak byście połączyli siły i zrobili razem wielki super serwer
! To moja propozycja. A tak do tematu to jakiś typu Gothic, Dragons [Nie zanm ty nazw dobrze bo dawno nie gralem :P].

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Survival+Frakcje+PVP Lub samo PVP bo znam sporo serverów co na takich nawet i do 500graczy dziennie jest ...

POLECAM

A ja powiem tak..... NIE POLECAM serwera PVP z frakcjami bo jest już w chuuu# dużo takich serwerów , aby serwer zaistniał i ktoś na nim grał trzeba po pierwsze nie robić tego co wszyscy czyli nie(sky,FB,Frakcje) po drugie dobrze zaplanować rozgrywkę, zrobić coś ORYGINALNEGO ! I w końcu po trzecie trzeba go dobrze , podkreślam dobrze zareklamować, a nie jakimś generatorem publikacji serwerów żeby troszkę osób wbiło . To są moim skromnym zdaniem podstawy !

P.S. Strasznie brakuje serwerów które ja nazywam Medival RP/RPG czyli serwery o klimacie średniowiecza , które kładą główny nacisk na ekonomie i odgrywanie roli ( polecam zrobić 2 lub 3 królestwa) oczywiście PvP w to wszystko gdzies wplątane !

Opublikowano

RPG albo RP, jakiś naprawdę dobry RP.

Jak nie to wymyśl coś oryginalnego, czego nie ma - nie wymyślimy wszystkiego za Ciebie to ma być Twój serwer z Twoimi założeniami na rozgrywkę ;)

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...