Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Lucian

GGKhrystal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucek o tak to jest bardzo dobry adc ,ale jest 1 minus !

Nie ma CC :(

Kupiłem go i nie żałuję jak dla mnie to 2 najlepszy ADC w grze :) Jak umiesz grać ad carry'mi to bierz go zanim nie dostanie nerfa :)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

według mnie warto. Dzisiaj grałem po raz pierwszy z luciekm, który na prawdę dobrze ogarniał ale grał na midzie. Skończył ze statami 17/5/X. Udało mu się nawet całe ultimate wystrzelać w warwicka tanka i go zabił tym jednym skillem -_-

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jak dla mnie średnio opłaca się ten zakup. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale więcej szkód robię z podstawowych skili jak z ulta. Też mnie trochę zdziwiło, jak pisało DMG 2600 z ulta, a Masterowi mającemu 1800 życia niespełna, ledwo 600 zjechałem...

Opublikowano

Nie warto lepiej kupic Vayne czy Varusa, ulti trzeba ogarnąć bez tego postac jest po prostu slaba i to bardzo, jego cena tez jest zawyzona 7,8 k potem 6,3 k, szczerze watpie ze kupie tego champa :-\

Opublikowano

Jak ci nie szkoda kasy to kupuj i tak kiedy bd musiał kupić all championy, ale moim zdaniem lepiej zaczekać do 6300 + to że w każdej chwili możesz ogarnąć go na PBE i ocenić czy warto go kupić czy nie ja zawsze tak spawdzam nowe championy i tobie polecam zrobić to samo, co do luciana nie grałem nim ale dziś pewnie jescze zagram i dam ci znac ;x

Opublikowano

Dużo lepszych ADC jest . On ma fajne tylko to ,ze dash usuwa slowy i wszystko . Np usunąć slowa nasusa no wp .

Jak dla mnie to usseles .

Opublikowano

Weź inne ADC , polece Ci MF :

-slow

-łatwa farma

-obszarowe skille

-dobra do tfów

-life steal

-szybkość ataku

-zmniejszenie pancerza

-harass

Opublikowano

Nie warto, jest usseles w late, ja polecę ci Cailtyn

+ zasięg aa 650

+ zasieg Q ponad 1100

+ pułapki

+ odskok/slow/doskok z E

+/- ulti z dużym dmgem oraz zasięgiem, może być zablokowane

+ passywka robiąca za kryta w laning phase

+ świetna farma

- problemy z maną w early

Opublikowano

Lucian bardzo mocny champ ale ma bardzo mocny minus- 0 CC! Poza tym powtarzam bardzo mocny i mimo to polecam go kupić i ogarnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...