Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaczynac na ravii?

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz wiemy, wakacje dobiegaja konca... Zaczynac grac na ravii od 0, czy nie? Jak tak, to wyslalbym sms za 23zl na start.. W co je zainwestowac? Jak zarabiac? Jak grac na poczatku i kim najlepiej?

za pomoc nagradzam :p

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Najlepiej zacząć to na pewno body/wp. Zarabiać: Hematy to chyba jedyne dobre rozwiązanie na początek, można się nawet na początek dorobić. Jak uważasz z sms'em. Ja nigdy na Metina nie wydałem a zawsze jakoś się dorobiłem :)

Opublikowano

Przekręty przekrętami ale na Ravi masz jeden zarobek na każdym lv... dropienie hematów w m1. Na wyżynie o każdej godzinie ktoś będzie Ci ksuł metka.

Są lepsze hardy.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ravia to jest fajny serwer, isamu jest spoko, ale jak już wyżej trikolos wspomniał jest sporo dzieci. Radzę ci zaczynać od zera na serwerach typu Revential, concordia czy astium.

Opublikowano

Ravia to jest fajny serwer, isamu jest spoko, ale jak już wyżej trikolos wspomniał jest sporo dzieci. Radzę ci zaczynać od zera na serwerach typu Revential, concordia czy astium.

dlaczego polecasz te serwery ktore wypisales? kocham przeszkadzac, wku**iac dzieci wiec spoko :D

a o jakie przekrety chodzi? :)

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

@Up Chodzi o Miszcza, że GM mu dawał lustra do ulepszania itemów, ale jak dla mnie to jedyny zarzut.

@Top Masz pewność, że serwer nie padnie. Jednak międzi Ravia a Concordia, wybrałbym Concordię.

Opublikowano

Mój kolega kiedyś nawet polecał grę na Ravii, bo serwer stabilny, przemyślany, i chciałoby się powiedzieć że fajnie się gra - ale myślę, że średnia wieku ludzi grających może człowieka odrzucić. To zależy od ciebie czy lubisz się użerać z dzieciarnią :) Jedynie od siebie polecam serwer Nervil - świetna administracja, 0 przekrętów, przemyślany, powinien Ci się spodobać :) + to że w tym tygodniu dużo eventów i można się dorobić na start :)

koukym.jpg

ex

Opublikowano

Nigdy nie wydawaj realnych pieniędzy na Metina. Idź sobie na piwo, hamburgera albo zamów pizzę. I podczas jedzenia tej pizzy właśnie zacznij sobie grać na Ravii. To ma być przyjemność a nie wydatek.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...