Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

([Sponsor],[Programista],[Technik],[Budowniczy],[Youtuber],[Grafik]) Projekt "Serwer charytatywny" "Razem mamy wielką moc"

gameroompl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa i opis projektu/serwera:

Nazwa serwera to : serwercharytatywny

Opis projektu : Od dawna chciałem stworzyć serwer ,z którego wszystkie zyski będą przeznaczone na jakąś osobe w serwisie http://siepomaga.pl. Czyli np jak kupujesz vip to wspierasz osobę potrzebującą. Oprócz tego będą koszulki z logiem serwera do kupienia (cały dochód na cele charytatywne). Planuje stworzyć kanał na yt i comiesięczne podsumowanie zebranych dochodów,jakieś eventy z jakimś znanym youtuberem oraz może jakiś licytacje (jeśli jakiś ktoś znany zechce się dołączyć się zaangażuje).Może to 200/300 zł to mało ale każdy grosz jest na wage złota.Dam wam kilka przykładów:

Karina

Karinka urodziła się z wrodzonym brakiem lewej gałki ocznej. Teraz oczko imitują protezy oka, regularnie wymieniane na coraz większe. Chociaż jest malutka przeszła już 8 operacji pod pełną narkozą, czekają ją kolejne. Jeszcze co najmniej 21… oczko.Trzy razy w roku lekarze wymieniają jej protezę, tzw. expander. Dzięki temu jej czaszka ma szansę być symetryczna.

medium_karinka_cichecka_siepomaga.JPG

Kubuś

Upór lekarzy i samego chłopca sprawił, że Kuba jest dzisiaj z nami. W prezencie na pierwsze urodziny Kubuś otrzymał opinię lekarską: miał nie mówić, nie chodzić, tylko leżeć w łóżku i się ślinić. Niechciany prezent miał być jego fatum przez całe życie.

- Od tej pory moim marzeniem i jednocześnie celem stało się obalenie tych czarnych wizji – wspomina Pani Ewa, mama chłopca.- A Kuba zwany przeze mnie Kubiszonem postanowił mi pomóc. Widocznie upór odziedziczył po mnie :)

Napięcie mięśniowe i czterokończynowe porażenie dziecięce miało utrudniać życie Kubie każdego dnia i ograniczać jego sprawność. Rehabilitacja nie przynosiła oczekiwanych rezultatów. Misja, jaką sobie postawiła mama Kuby – obalić diagnozę, że Kuba będzie przywiązany do wózka i zupełnie zależny od innych – wydawała się niewykonalna. Brak pomocy, brak pieniędzy i kiepskie rokowania jak kłody leżały pod nogami. Wtedy na drodze Kuby zaczęły pojawiać się cudowne osoby – fizjoterapeuci i specjaliści – dzięki którym pojawiła się nadzieja na lepsze jutro.

medium_kubiszon_siepomaga.png

więcej na http://siepomaga.pl

Dobra koniec tych przykładów mam nadzieje że was przekonałem i zechcecie mi pomóc w tworzeniu projektu.Grając możemy pomagać

Aaa i jeszcze jedno na fejsie były by co miesiąć głosowania dla kogo przekazać pieniądze.Mam jeszcze plany na powiększenie tego wszystkiego stworzyć sieć serwerów jakieś spodkanie na żywo czy coś najpierw od czegoś trzeba zacząć

Serwer:

co do serwera to jeszcze nie wiem czy to będzie hardcore czy wojny frakcji możecie pisać w komentarzach co byście zrobili, i nie wiem do końca czy zrobić dla non-premium...

Do projektu potrzebuje :

Sponsor:

*Szukam portalu który zechciałby zahostować serwer (wzamian będe reklamował logo tej firmy przed np. filmikami na yt przed livami i nadruk na koszulce) Oczekuje jak największą ilość slotów.

Programista/technik:

*ktoś kto jest w starnie ogarnąć jakieś skrypty autorskie pluginy itp oraz stronę internetową

Budowniczy:

*szukam osób które naprawde mają talent w budowaniu.

(poszukuje dobrych budowniczych więc jeśli uważasz że taki jesteś wyślij jakąś swoją budowle [email protected] w temacie pisz "budowniczy")

Youtuber:

*poszukuje osób które są sławne i są w stanie zareklamować serwer uczestniczyć w jakiś eventach podpisać koszulkę która będzie wydana na aukcje itp.

Grafik:

*osoba/y które zaprojektują logo serwera, koszulki, tło na facebooka itp

(poszukuje dobrych grafików więc jeśli myślisz że taki jesteś wyślij mi logo serwera według ciebie w temacie wpisz "grafik")

TY

*nawet jeśli nie jesteś wyżej wymienioną osobą możesz zawsze lajknąć fanpage http://facebook.com/serwercharytatywny

*udostępniać fanpage innym

*albo może właśnie ty znasz jakąś osobe wyżej wymienioną

Oczekuję

*Wiek powyżej 14 lat

*Musisz być ogarnięty

*Musisz być dokładny

*Musisz być staranny

*Dobrego kontaktu

Oferuję

Nie mam zadużo do zaoferowania np:

*reklame dla sponsora

*rangi dla budowniczych/grafików

*reklame (np jak masz jakieś konto na yt coś tworzysz a np. jesteś grafikiem zareklamuje cię)

*satysfakcje że pomogłeś ludziom potrzebującym

O mnie:

Mam na imię Dawid mam 14 lat. Kiedyś przeglądałem sobie z nudów internety i napotkałem strone http://siempomaga.pl i wzruszyły mnie te osoby i ich bezradność. Chciałem pomóc ale, nie wiedziałem jak. Jestem graczem minecrafta od bety 1_2_2 i pomyślałem że fajnie by było grając pomagać komuś i z sąd pomysł na serwer charytatywny. Na youtubku mam swój kanał http://youtube.com/gameroompl nie mam dużo widzów ale wrzucam jakieś filmiki. Moim (naszym bo budowałem z kolegami) największym osiągnięciem było 2 miejsce na "top 10" u blowa :)

Kontakt

gg:48246333

facebook: http://facebook.com/serwercharytatywny

gmail: [email protected]

"Razem mamy wielką moc" dzięki za przeczytanie do końca pozdrawiam gameroompl

PS

Od razu pisze, niektórzy po prostu myślą że chce was naciągnąć na pieniądze a wcale tak nie jest.Na serwerze będzie skrypt, który będzie przelewał pieniądze bezpośrednio, ja nie będe żadnym pośrednikiem inaczej byśmy nie dostali sponsoringu.Jedynie pieniądze z innych rzeczy np koszulek itp będę przelewał albo na live albo na YouTube bo nie chce ujawniać danych osobowych.Planuje też zrobić stronkę na której po wpisaniu nicku będą statystyki czyli np zgony, zabici i ile ktoś przeznaczył pieniędzy, To jest mój pomysł jak macie jakieś lepsze śmiało piszcie w komentarzach albo na gg pozdrawiam.

30541.png?modified=1331247702

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...