Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Skąd brać pieniądz

KoroKy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno zaczołem grać w Lige Legend, gram z kolegami już mam 17 poziom przywoływacza, i mam tera pytanko, bo w każdej grze, ludzie piszą do mnie że mam mało jakiś cs'ów czy coś (ja w cs nigdy nei grałem bo mnie ciąle tam zabijają) i tera ktoś mi powie co to cs znaczy bo ja myśle że to conter-strike. Ale nie wiem o co biega, może to jakiś skrót inny jest? Raz grałem z polaczkiem on grał ryzem i mówił że ma 20 razy więcej cs niż ja, a ja mu odpisuje "wal się na ryj cyfrowy frajerze" i wyszedł z gry. Miałem się go zapytać co to jest ale wyszedł, za co otrzymał zgłoszenie do trybunału. Myśle że ten gracz zostanie srogo ukarany za swoje nie chlubny czyny i zachownie. DObra, wróćmy do tematu, piszą do mnie że ja jakiś bob jestem, a ja mam na imie Marcin, i w Polsce chyba nikt dzieci Bob nie nazywa.

Drugie pytanko skąd brać pieniądze, jak gram to na końcu w statystykach przywoływczy piszę że zdobyłem 8 tys. pieniedzy, kiedy moi sojusznicy mają 2x wiencej. Co zrobić, wiem że pieniądze wypadają z stworków w lesie. Chyba że one gdzieś wypadają a ja nie wiem jak je podnieś, próbowałem "z" tak w metinie było, ale ich na ziemi nie ma.

@JestęMause twój awatar jest obraźliwy i uraża mnie, są na nim pokazane nie chlubne gesty.

Cs - ilość zabitych minionow

ale jak lol, jest napisane cs a ilość zabitych minionów to by było izm, więc nie rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...