Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bf3 premium edition po co sa dodatki?

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema siema, wczoraj dostałem grę BF3 Premium Edition w pudelku i na razie mam zainstalowana podstawkę gry i chyba premium bo jak klikam to nie pokazuje żeby pobrać, są tam dodatki które muszę pobrać, moje pytanko brzmi co dają dodatki jakieś bronie czy co kolwiek napiszcie, czy one są tylko do mp czy jakieś dodatkowe misje i czy jak je pobiorę to wtedy będą działać i czy mam normalnie grę włączać itd, za najdłuższe odpowiedzi i najlepsze wytłumaczenie daje lajki piszcie co najwięcej wiecie :)

Opublikowano

Każdy dodatek do Battlefield 3 zawiera kilka dodatkowych map, broni oraz zadań do trybu Multiplayer. Nie musisz pobierać wszystkich dodatków naraz. Wystarczy że pobierzesz jeden lub dwa interesujące Ciebie i będziesz mógł już na nich zagrać.

Pumpernikiell.png

Opublikowano

Ale wszystkie pobiorę i wystarczy ze pobiore i normalnie odpalam podstawkę? tylko zeby byly one zainstalowane i już działają?

Wystarczy że pobierzesz jeden lub dwa interesujące Ciebie i będziesz mógł już na nich zagrać.

ale ja właśnie nie wiem co daje dany dodatek

Opublikowano

Mosz dwie opcje synu:

Pierwsza z nich to wybierzesz Google

Druga z nich to testujesz każdy po kolei

Jeśli wybrałeś drugi toś przepadł

Jeśli pierwszy wpisz nazwę danego dodatku.

Wtedy Mosz dwie opcje:

Pierwsza to że będą informacje

Druga to że nie ma informacji

Jeśli będzie 2 opcja toś przepadł

Jeśli pierwsza to masz odpowiedź ;-)

Opublikowano

Mosz dwie opcje synu:

Pierwsza z nich to wybierzesz Google

Druga z nich to testujesz każdy po kolei

Jeśli wybrałeś drugi toś przepadł

Jeśli pierwszy wpisz nazwę danego dodatku.

Wtedy Mosz dwie opcje:

Pierwsza to że będą informacje

Druga to że nie ma informacji

Jeśli będzie 2 opcja toś przepadł

Jeśli pierwsza to masz odpowiedź ;-)

dobre wytlumaczenie, naprawde.... - 100 do ostrzezen se dodaj

Opublikowano

Po 1 Nie mogę dawać ostrzeżeń ;-)

Po 2 A co źle ;-)?

Po 3 Ewentualnie możesz napisać mi lub komuś na pw o dany dodatek, ale google jest najszybszą opcją.

Opublikowano

siema siema, wczoraj dostałem grę BF3 Premium Edition w pudelku i na razie mam zainstalowana podstawkę gry i chyba premium bo jak klikam to nie pokazuje żeby pobrać, są tam dodatki które muszę pobrać, moje pytanko brzmi co dają dodatki jakieś bronie czy co kolwiek napiszcie, czy one są tylko do mp czy jakieś dodatkowe misje i czy jak je pobiorę to wtedy będą działać i czy mam normalnie grę włączać itd, za najdłuższe odpowiedzi i najlepsze wytłumaczenie daje lajki piszcie co najwięcej wiecie :)

To co up dodatki czyli nowe tryby gry , nowe bronie , mapy , + jak masz premium to expa w weekendy. Po zainstalowaniu podstawowej wersji bf3 z pudełka pokarzę ci się informacja o aktualizacji 6 ,5 gb mniej więcej . Jak już to zaktualizujesz to masz tam pokazane dodatki i jak najedziesz na dany dodatek kursorem pokarze ci się pobierz naciskasz i pobierasz itd z każdym .

@antywarn sry po czasie nie przeczytałem.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...