Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Burnout Paradise The Ultimate Box

IsMyLife132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam grę na steamie Burnout Paradise, grałem w nią krótko bo tylko 2 razy po godzinie. A więc dzisiaj ją włączam i przy starcie (przy filmikach) się zacina nie ma nic dźwięku nie idzie pomaga tylko wyłączenie w Menedżerze Zadań... Tak więc jak to naprawić ? Próbowałem reinstall ale nic, reinstall Steama tak samo ;/ Jak to naprawić ? Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne procesy na czas gry, w tym antywirusa i zaporę, może któryś z nich koliduje z grą i przez to tak się dzieje.

Jak nie pomoże to spróbuj zaktualizować sterowniki do karty dźwiękowej.

Opublikowano

Dalej nic... Zacina się na tym jak jest kursor i albo wyskakuje że przestał działać albo się zacina na wieki... No nic piszę do supportu zobaczymy

@EDIT OK NARESZCIE UDAŁO MI SIĘ NAPRAWIĆ ! Dziękuje Bogu, że dał mi umiejętność ogarniania angielskiego. Dla tych do dalej mają taki problem, rozwiązanie jest proste:

-tworzycie skrót na pulpicie

-klikacie PPM na nim dalej --> właściwości --> Skrót --> i w elemencie docelowym wpisujecie t (SPACJA)-multithread

-włączacie grę z tego skrótu !

PS. Gdyby nie działało wchodzicie w Configuration w folderze z grą i zmieniacie Antyliasing czy jakoś tak na x4

To tyle, mi pomogło.

DO zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...