Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ravia.eu- multihack kamer mod

masterxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko dziś wam bla bla bla gadanie po prostu kamer mod nie działa ip port ect dałem jak byc powinno nie działa a multi hack działa ale nie ma exp bota mobbera expdonatora nie działa mi to nwm czemu

Jak coś licze na pomoc thx :P

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nic nie musisz zmieniać...

Pobierasz najnowszego moda 2012 instalujesz do folderu z metkiem i działa...

Nie działa bo patrzyłem... ten 2012 i 2011 nie działa :> ale w 2012 jest a multi hack mi nie działa bo jak włączam to pisze failed expbot failed mobber i coś tam jeszcze a to są najważniejsze funkcje więc jak ktoś wie jak to zrobić proszę o napisanie :P

Opublikowano

Nie działa bo patrzyłem... ten 2012 i 2011 nie działa :> ale w 2012 jest a multi hack mi nie działa bo jak włączam to pisze failed expbot failed mobber i coś tam jeszcze a to są najważniejsze funkcje więc jak ktoś wie jak to zrobić proszę o napisanie :P

Na 2011 nie zadziała Ci na pewno, w 2012 masz WSZYSTKO na hackbarze

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Napisałem że też patrzyłem na 2012 i mi nie działa :( a tam wszystkie porty i wszystko jest jak powinno przy najmniej moim zdaniem :P ale pisze że zostane zalogowany i nic więcej tak cały dzień może byc :<

LoL ziomek wszystko działa kocham Cię xD co prawda nie działało wcześniej ale usunąłem metka i od nowa zainstalowałem i działa ty :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...