Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] : Czy reklama na MCServList.org coś daje?! :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Myślę nad zakupem reklamy na MCServList.org w tym górnym panelu reklamowym, chodzi mi o to:

2wk8xn.jpg

Jak myślicie, daje coś tam reklama? Z tego co widzę serwery pełne nie są, a nie chcę kasy od tak wywalić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

moim zdaniem zależy ile to kosztuje. Jeżeli do 10 zł to ok, ale jak więcej to nie ma sensu (może gówno się znam ale oceniam po tym jak ja to widzę) bo jak wchodzę na taką listę (rzadko) to jeszcze nigdy nie odwiedziłem jednego z tych serwerów na górze.

Bez reklam fb

Opublikowano

Ja powiem tak ja tam mam full reklamy gówno dają. Lepiej zainwestuj w minecraft-list.pl

-------------

HEHE MOJA REKLMA !!! GOCRAFT !

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

@up nie ma żadnej różnicy między dwoma listami, najlepiej spróbuj dogadać się z jakimiś właścicielami stronki o minecraft często odwiedzanej itp.

Bez reklam fb

Opublikowano

TAka reklama sporo daje sam miałem na serwerze i w ciągu tygodnia serwer zaczął być pełen a miał 20 slotów.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zależy ile kosztuję jeśli 5-15zł to się opłaca, chociaż lepiej kupić na minecraft-list.pl więcej osób odwiedza ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...