Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod nie podnosi po minimalizacji gry

blizni4kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odtworzylem 4 konta aby pofarmic hematyczne, co się okazało, boty prawie wogóle nic nie zbieraja z ziemi kiedy gra jest zminimalizowana. Wydaje mi się ze w tym nowym kamermodzie ustawione podnoszenia dropu maja bardzo mały zasięg da sie to jakoś naprawić?. Bot zamiast podnosić drop lata za mobami i tak głubi 90% heamtów muszli nawet mikstur. Najdziwniejsze że kiedy stoi nawet blisko dropu i tak go nie zbiera wszedzie leża hematy i potki:). Ma ktoś podobny problem lub ktoś znalazl już na to rozwiązanie. Dodam jeszcze serwer Ravia.eu

Zmniejszyłem szybkość ataku oraz poruszania się lekka poprawa ale i tak na ziemi leży mnówstwo potków hematów, wyłączyłem nawet przenikanie przez potwory również z marnym skutkiem

Opublikowano

Nic nie zrobisz, spróbuj pobrać drophacka. Może ten od Kamera nie jest zadowalający.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Przed nowym klientem było ok minimalizowałem i zbierał a teraz na kilku kontach mam 100% użycie procka wieć wiesz wole mieć zminimalizowane, słuchaj a tam też luruje oddaje expa itp? jest jakis wykrywacz gmów?

A więc wgrałem wh na kamermod i jest tak samo po minimalizacji nie podnosi nic nawet probowalem ustawic wir miecza aby sie ruszyl od czasu do czasu nie pomoglo dlaczego tak sie dzieje?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...