Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BonusSwitcher Cavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie...

Otóż mam taki następujący problem z bonusemswitcherem... gdy próbuję odpalać bs w pythonie i po kliknięciu "Run" nic się nie pokazuje.

Po odpaleniu innego bs-a czyli Bonusswitcher 3_0_0_5 wyskakuje mi taki błąd " Exception: main.cpp|78|InitModule. Fehler beim Initialisieren der Clientfunktion, der Bot muss beendet werden. Melde dich bitte mit Servername auf meiner Facebook-Page!"

A jeszcze gdy próbuje odpalić jeszcze innego bs-a ale tym razem od ByKahan to wszystko jest dobrze. Normalnie mi się okienko pojawia, ale gdy chcę już zacząc mieszać klikając "Start" cisza... tak samo gdy próbuję przeładować zmianki i również nic się nie dzieje (próbując przeładować zmianki miałem na przed ostatnim miejscu w 1 eq).

Dodam iż te wymienione bs-y działają mi na innych privach.

System mam Windows 7 Profesional.

Nwm co mam już zrobić. Liczę na pomoc z Waszej strony aby bs na Cavis.pl zaczął normalnie działać.

Opublikowano

pobrałem go i pisze mi to co napisałem w temacie, że wyskakuje mi to...

" Exception: main.cpp|78|InitModule. Fehler beim Initialisieren der Clientfunktion, der Bot muss beendet werden.

Melde dich bitte mit Servername auf meiner Facebook-Page!"

Edit: Pomoże ktoś rozwiązać ten problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...