Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prywatnego serwa PVE

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

P4story jest bardzo fajny. Gralem tam kilkadni i eq 18 pvp , rozga 20 nie pvp. (mialem 3 takie rozgi ale z 19 na 20 weszla i skoncyzlem grac xD )Nie wyfalem nic poswiecilem z 3 godz dziennie.

Opublikowano

j.w

Polecam p4story ;)

Na eg chyba juz nikt prawie nie gra , play4s bylo fajne ale off , a ten eden tez malo osob gra

Opublikowano

p4story jest bardzo fajne powiem ci gram juz 2 tygodnie prawie i ladnie... dorobilem sie ful lsetu pvp 20 i kusza nie pvp 24 ;0

Tylko ze kowal to cham z 17 niechce na 20 wbic mi lagi pvp:DD

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

ci nie chce wbić z 17 do 20 ja strace 10 upp 1-3 i zamiast mi wbić + to spala i tak ciągle mam nawet na 14 dziś ulepszalem i zamiast wbić to spaliło

Opublikowano

Co do p4story ... Wszyscy mówią że na +11 na lajcie wbije ... A jak zauważyłem to buty jest ciężko wbić ;/ Mi na +10 spaliło ...

Gram 2 tygodnie a mam dopiero klate pvp +16 i lage +18 reszte pvp +11 i buty 9 -..-

Ni ma kasy na ulepki xD ;/

Opublikowano

ale żeby te pieki robićtrzeba mieć lvl eq lub ludzi do pomocy bo za p 20 nie zarobisz 200g nawet 2 nie zarobisz

Opublikowano

Na p4story level i eq to nie problem bo jak pisalem dostaje się pb za lv więc jak się dobije 70lv spokojnie można mieć kusze/lage +20 i eq +12-18. Aby wbić 70lv wystarczy 3/4 dni grania po kilka h dziennie i można mieć bardzo dobre eq. Co do g to chyba bardziej opłaca sie wbić kilka 70lv i wbijać samemu zamiast siedzieć przed kompem 24/24 i tracić czas :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...