Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 5th slot

mistrzuni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się ponieważ masz darmowy 5 slot ale podobno da się gdy ma się ostatnie dni premki 3/1 dni albo wymienić kupony na 1 dzień premke i kupić też się da.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Raczej normalnie ... Idziesz do IS klikasz Items i kupujesz 5th slot za dinary. Sam kupowałem tak 5th slot, gdy do końca premki miałem z 14 dni.

@UP

Kuponów już nie ma >.> Ale z z daily check event też wypada na 2 dni.

@Down

Lol? Chyba to, że ma się ten błąd naprawili z rok temu. Bo na 100% kupowałem slot mając preme na 14 dni ...

@Edit

Nie rozumiem was ludzie. Slot da sie kupić posiadając gold preme naprawili to już dawno .... Przedłużałem 5th slot posiadając preme, gdyż po premium mialem go jeszcze na 60 dni ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Up

Nie da sie tak bo wyskoczy ze nie moze go kupic majac gold premium.

Mozesz sprobowac wejsc do inventory, zakladka items i usunac 5 slot. Nastepnie kup go. Nie gwarantuje ze ten slot wogole usuniesz i ze kupisz. Radze robic na samym koncu premium zeby nie zalowac. I robisz to na wlasna odpowiedzialnosc bo ja dawno premki nie mialem i nie praktykowalem tego. Wiem jednak ze dawniej taki trik dzialal.

Opublikowano

Jak kupiłem 5 slot nie mając premki w is za 2k NX na stronie

jest to jedyny sposob kupienie 5th slot-u za jakas walute nx lub dinary w inny sposob nie da sie kupić. Jest to specjalnie zrobione ze konczy Ci sie premka i konczy Ci się 5 slot zeby miec 5 slot musisz kupic premke ;) lub w jakis eventach;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Od kiedy zostały usunięte premki bronze i silver, nie ma możliwości kupna 5th Slot i nie ma obecnie żadnego działającego sposobu na kupienie go poza NX Cash.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

W jaki sposób zdobyć 5 slot?

• Zrobienie nowego konta, dostajesz parę broni i 5 slot.
  • Kupienie za Nexon Cash w item shopie na stronie, dokładnie tutaj:
    http://en.warrock.nexoneu.com/Shop/more?id=new#

na samym dole

• Kupno premium wraz z wbudowanym 5 slotem, niestety nie da się dokupić na ile się chce 5 slotu za dinnary, taka jest blokada, 5 slot automatycznie dostajesz z premką na określony czas premium :)

• Wylosowanie w random box 1, tam nie wiesz co dostaniesz

• Check Reward Event - albo jest

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...