Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gambit vs EG

Giovanni Paolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o ostatnim meczu?

jak dla mnie był zajebisty, gambit wygrywał co było widoczne od początku gry, lecz w pewnym momencie voidle zaczął ginąć, a wraz z nim nieciekawe sytuacje mieli jego sojusznicy, na szczęście udało im sie zrobić barona i pushowac, co tylko zwiększyło ich przewagę.

podparli EG do muru, a tamci prócz froggena splitpushującego nie mieli nic

szkoda tylko, że fnatic przeszedł zamiast EG, fnatic nie zasługuje według mnie na przejście, yellowstar to największe gówno jakie widziała e-sportowa scena, nie są aż tak dobrzy technicznie, nie pokazują ponadprzeciętnego poziomu jak na scene EU, wydaje mi się, ze na worldsach bardzo szybko ich pokarają

Co do reszty gier też były bardzo dobre, pierwsza gra dla EG to był rozpierdol, gambit nie mógł nic zrobić i ewidentnie Eg wygrywało

druga gra bardzo wyrównana, ale jednak gambit pokazał kto jest górą

co sądzicie o tych grach, jak myślicie, czy gambit pokaze coś nowego na worldsach? na kogo liczyliście, ze przejdzie?

Opublikowano

w tej 3 grze ostro zlamił wickd moze coś tam zabił na początku ale potem padał cały czas szkoda mi froggena który zrobił jak zwykle najwięcej i ta farma

Opublikowano

Mecz był wyrównany jednak GMB są lepsi to widać. Nawet sam Crylex_Ich (Alex) mówił że w poprzednich meczach nie szło mu. Pokazali klase i nie ma co gadać. Ja liczę że FNC wygrają teraz.

csyt2-signa.png

Opublikowano

1.zdecydowana przewaga EG w pickach i w grze

2.froggen pokazał że nie grał/nie umie grac zyra na światowym poziomie dlatego przegrali ten mecz gdyby umiał grac tą postacią było by 2:0 gdyż połaczenie amumu i zyry było dla gambitu zabojcze yellowpete mogl picknac vayne idealny adc do tego team composition

3.wyrównana gra jednak yellowpete nie istniał znów mógł picknac bardziej late adc cait tutaj nie pasowała dlatego przegrali ,wickd na początku sporo robil potem eg już nie wiedziało co robić i wickd głowny inicjator ginął na początku zawsze sam a reszta teamu nic nie zrobila jak byl na ulcie

EG nie wykorzystało pickow tego co mieli w 2 i 3 grze

rarafag

nlr

brony on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...