Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung GT-S7560 Galaxy Trend czy lumia 520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsung

- odrobinę więcej Ram'u

- trochę lepsza bateria

- android

Nokia

- 2x więcej pamięci wewnętrznej

- windows

- 3x lepsza komunikacja po HSDPA (w przypadku kiedy chciałbyś korzystać z internetu mobilnego- to bardziej obstawiałbym na Nokie)

Ja bym wziął raczej Samsung'a, ze względu na to, iż nie preferuję Windows'a.

Opublikowano

Tak samo jako kolega wyżej napisał, wybrałbym Samsunga. Jeśli chodzi o takie pierdoły to Android będzie lepszy bo teraz praktcznie wszystko na niego jest. Znajomy jest posiadaczem Lumii 610 i gdy pierwszy raz wziąłem ten telefon by zobaczyć jak się sprawuje, nie byłem zbytnio przekonany, jakby to powiedzieć telefon dla mnie zbyt niezrozumiały. Tak więc Samsung :)

750x100.png

Opublikowano

Lumia 520 ma dwa rdzenie, zaś Galaxy Trend jeden... Aczkolwiek do płynnej pracy urządzenia z WP wystarczy jeden rdzeń (i nawet mało ramu, świadczy o tym Lumia 510 oraz 610) ten model posiada optymalną ilość... 512mb Teraz tylko zastanowić się, czy wybrać telefon z WP, który będzie płynnie reagował na nasze "komendy", czy telefon z Androidem, który dość płynnie będzie na nie reagował... Mimo wszystko byłbym za Galaxy Trendem, ponieważ (JA) wolę androida, oraz owy model posiada lepszy aparat z lampą.

Opublikowano

Nie lepiej dołożyć raptem pare groszy do 620 albo 720? Gdzie w takiej cenie żaden telefon z andkiem nie ma szans.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...